Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Agnelli: egy vereség semmin sem változtat

2011.01.07. 09:21 lupetto

 "A céljaink semmit sem változtak, de most egységesek kell maradjunk." - kezdte értékelését a Sky Italianak nyilatkozva a Juventus presidentéje.

"A mai (tegnapi) egy kétségkívül rossz eredmény, de hogy 1-0-ra vagy 4-1-re kapunk ki, az már szinte teljesen mindegy."

"Rosszul indult a találkozó Quagliarella sérülése miatt. Ő a leginkább formában lévő csatárunk, ezért is érintett minket olyan érzékenyen kiválása. Aztán jött Melo kiállítása, ami jogosnak tűnt, bár úgy éreztem a Parma játékosának is kijárt volna némi fegyelmezés a jelenet után."

"Mindig is azt mondtam, ez egy versenyképes együttes. Tizenkét játékost cseréltünk ki az utóbbi időben. De a csapat fiatal,  nincs még meg a kellő rutin és ez egy olyan dolog, amit nem kérhetünk számon rajtunk, nem siettethetjük hogy azzá váljanak." - zárta értékelését Andrea Agnelli.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus parma agnelli juventus parma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr652566806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása