Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Giovinco vezetésével a Parma otthonában ütötte ki a Juventust

2011.01.06. 14:54 lupetto

 Néhány hétnyi szünet után a Parma torinói vendégjátékával folytatódtak a Serie A küzdelmei, mely egyből a szezon talán eddigi legnagyobb meglepetésével szolgált. A vendég együttes érett játékkal, kreatív támadásokat szőve biztosan használta ki ellenfele hibáit, elsősorban Felipe Melo kreténségét, aki már az első félidő 17.percében kiállítatta magát, miután elsőrangúan leutánzott egy sokadrangú low budget akciójelenetet.

A Parma eztán már nem kegyelmezett, s elsősorban Giovinco vezérletével átgyalogolt a küzdeni ugyan még csak-csak küzdő, de az emberhátrányt és Quagliarella korai sérülését elbírni már képtelen bianconerin.

Vereségével a Juventus elbúcsúzhat 13 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatától, míg a Parma diadalával megszerezte szezonbéli második idegenbeli győzelmét.

   Juventus 1 - 4 Parma
 
2011 január 6., 12.30
Stadio Olimpico, Torino — Torino
Játékvezető:‬ De Marco
Gólszerzők:Legrottaglie 60., ill. Giovinco 41.,48. Crespo 62. (11-esből), Palladino 92.
Kiállítva: Felipe Melo 17.

 

 

2 komment

Címkék: juventus serie a 18.forduló parma juventus parma 1 4

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr592565040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kronsen · http://www.himmel.hu 2011.01.06. 17:54:28

mindig is mondtam, hogy nem kéne Giovinco-t elpasszolni..
és nagyon becsülendő az is, hogy nem örült a gólnak, erre nem számítottam, miután annyi ideig volt mellőzve.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.01.07. 06:13:46

@Kronsen: a legszebb, hogy tavaly amikor jatszott, akkor bizonyitott, Ferrara bizott is benne, aztan jott HereZacsi, es a gatyat fulig fosos hadrendjebe neki nem illett bele, pedig azokon a 10 percekben, amiken jatszott, a csapat tamadojateka teljesen fellendult, iden is siman jobb lett volna bal oldalon, mint Pepe, remelem mostmar eszreveszi Marotta is, mert annyira siman van jo, mint Schelotto, es ingyen erkezhetne most telen, raadasul ha Quag hosszabb idore leserult, akkor foleg nagyon kellene
süti beállítások módosítása