Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Gilardino után Dzeko is elúszott - a bosnyák reggel elhagyta Wolfsburgot és Angliába repült

2011.01.05. 10:33 lupetto

 Elhagyta csapata edzőközpontját és egy privát gépen Londonba repült a goal.com német változatának értesülése szerint a Wolfsburg bosnyák támadója. A honlap szerint a játékos a Kékek Arsenal elleni fellépésére igyekszik, mely alkalmat teremt arra is, hogy áteshessen a klub orvosi vizsgálatain.

Ezzel úgy tűnik pont is kerül szappanoperája végére, mert bár tegnap még valóban úgy tűnt a csatár próbál időt nyerni egy megfelelő Juve ajánlatra várva, végül maradt minden a várt mederben, s várhatóan 27 millió fontért a mai napon aláír a Manchester City együtteséhez.

2 komment

Címkék: juventus manchester city mercato dzeko

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr552562026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2011.01.05. 11:14:36

@Kronsen: ez van. Ezt mondjuk szerintem Marotta számlájára írhatjátok, félig már a tiétek volt. Pazzinit nem fogja eladni a Samp Cassano elvesztése után, Gilat ugye buktátok, Benzemára szüksége van most Mounak, szóval nem igazán maradt használható alternatíva. Talán Adebayort lenne most érdemes megpróbálni, más nem hiszem hogy elérhető a piacon
süti beállítások módosítása