Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mourinho az év embere Olaszországban

2011.01.02. 09:50 Unimuck

Legalábbis a La Gazzetta dello Sport szerint, ugyanis az Inter volt mesterének ítélték oda ezt a megtisztelő címet. A sportnapilap több évtizede íródó történetében most fordult először elő, hogy az "év legje" címével nem egy sportolót, hanem egy edzőt tüntettek ki.

A portugál tréner annak ellenére lett Olaszország "Speciel One"-ja, hogy nyáron klubot váltott és a Real Madrid edzője lett, ám ez sem állhatott a díj útjában, azon túl, hogy az Interrel mindent megnyert, amit meglehetett, a milánói klub története során először tudott triplázni (Scudetto, Coppa Italia, Bajnokok-Ligája győzelem) egy szezonon belül. 

Alighanem Mourinhót 2 éves milánói ténykedése után örökre szívükbe zárták a nerazzurrik, még egyetlen edző sem tudott ilyen rövid idő alatt ekkora sikereket elérni egy csapattal.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb inter mourinho mourinho gazzetta dello sport speciel one mourinho az év edzője

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr992553631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása