Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hivatalos: Ronaldinho Brazíliába távozik

2010.12.31. 13:58 lupetto

 Hivatalosan is megerősítette Adriano Galliani az utóbbi hetekben felmerült híreszteléseket, miszerint Ronaldinho a télen egészen biztosan távozik a Milan csapatától. Ugyan hétfőn még a rossoneri 8 millió euróban határozta meg a játékos kivásárlási árát ellehetetlenítve néhány brazil klub érdeklődését, mostanra azonban engedett az olasz klub, s a játékos ügynökének kérésére nem ragaszkodnak ehhez az összeghez.

Ronaldinho nem is edz már az együttessel, Cassano érkezte után ugyanis egyértelművé vált nem számol vele a klub a jövőben, így nemsokára Brazíliába érkezik, ahol várhatóan gyors megegyezésre jut a Gremio csapatával.

És bár lehet, hogy nem volt már ugyanaz mint Barcelónában, lehet hogy közel sem tűnt olyan motiváltnak mint mondjuk anno Párizsban vagy jóval kevesebbszer tündökölt mint a Brazil válogatottban, de mi így is imádtuk nézni hétről-hétre ahogyan Milánóban varázsolgatott. Amikor pedig néhány meccsen úgy igazán kijött neki ismét a lépés, újra csak bizonyította nagyon kevés hozzá hasonló képességű játékosnak tapsikálhattunk idáig.

Arrivederci Dinho!

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldinho milan mercato gremio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr722550550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása