Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

HIVATALOS - Benítez távozik az Inter kispadjáról

2010.12.23. 13:15 Unimuck

Amint azt várni lehetett, Benítezzel szerződést bontott az Inter. A spanyol tréner hiába nyerte meg előző héten a Klubvilágbajnokságot csapatával, az eddigi teljesítménye és Morattival való megromlott viszonya miatt távoznia kellett a milánói klub éléről. 

Mai nap hosszas tárgyalások után zárult le Benítez rövidke olaszországi munkája, azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyit kell fizetnie az Internek az idő előtti szerződésbontás miatt Beníteznek, ám a sajtó 8 millió € körüli összeget emleget.

A spanyol tréner egy olasz Szuperkupát és egy Klubvilágbajnokságot nyert a Nerazzurrival. 25 mérkőzésen vezette az Internazionalét, ezalatt 12 győzelmet, 6 döntetlent és 7 vereséget ért el csapatával.

Rafa Benítez utódja nagy valószínűséggel a tavaly még a városi rivális Milant edző Leonardo lesz. 

Szólj hozzá!

Címkék: inter benítez benítez távozik az intertől hivatalos

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr222534669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása