Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Balotelli: egyedül Messi jobb nálam

2010.12.22. 16:19 lupetto

 Mario Balotelli nyerte az idei Golden Boy díjat, s ezen apropóból rövid interjút adott a Daily Mirrornak, melyben igyekezett mindenki tudtára adni; mindössze idő kérdése, hogy magasba emelje az Aranylabdát.

"A világ legjobb játékosa akarok lenni. Meg is teszek mindent majd ezért. Ez az egyetlen célom és eltökélt vagyok, hogy ez bekövetkezzen.

Igazán boldoggá tesz, hogy elnyertem a Golden Boy díjat, de legyünk őszinték ki más nyerhette volna? Két évvel ezelőtt hatodik lettem, tavaly negyedik, az idei az én köröm volt.

Most már csak egyetlen célom maradt, hogy elnyerjem az Aranylabdát. Az esélyem meg is van minderre. Mindössze egy játékos van a Földön aki egy kicsivel jobb nálam; Lionel Messi."

2 komment

Címkék: egyéb milan inter golden boy balotelli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr522532731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.22. 16:26:51

jaj, de szurkolok, hogy a Milanhoz igazoljon, igazi ego-fogat lesz a Milan tamadosora :D
süti beállítások módosítása