Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Delneri a szerencsét okolja

2010.12.19. 19:11 lupetto

"Kétszer is a kapufát találtuk el" -sajnálkozott a Sky Sport riporterének az 1-1-re végződő mérkőzés után Luigi Delneri a Juventus mestere.

"Nem volt könnyű szinte a teljes második félidőt tíz emberrel végigjátszani, s sajnos a szerencse sem állt ezúttal a mi oldalunkon. Na de ilyen a futball, s ha felidézzük a múlt héten történteket, most rajtunk a sor, hogy megemésszük az utolsó pillanatok eseményeit."

"Értékelve a mérkőzést, összességében elégedett vagyok a teljesítményünkkel. A csapat továbbra is jó formában van és szépen zártuk az idei esztendőt. Még fejlődnie kell ugyan az együttesnek, de jó úton járunk és bár győzelmet szerettünk volna mindenképp ma délután, egy döntetlen még nem jelenti a világ végét."

"Ez a társaság garancia a jövőbeli sikerekre" - zárta mondandóját a bianconeri vezetőedzője.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus chievo juventus 1 1

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr782526380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása