Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Borriello revans Milánóban, kihagyott hazai helyzetek sorozata mellett

2010.12.19. 00:39 lupetto

 Ma este újra megbizonyosodhattunk az örökérvényű igazságról, miszerint ha egy csapat elszórakozza legnagyobb helyzeteit is, törvényszerűen jön a másik és büntet a hibákért. A másik ma este a Roma csapata volt, aki sokszor ugyan látványosan nem tudott mit kezdeni az egyre inkább magára találó Robinhóval, a ma este szuperpeches Ibrával, s néha-néha még a legendásan technikás Gattusóval sem, viszont amikor kellett nem hibázott, s begyűjtötte a Scudetto legnagyobb esélyesének skalpját.

Nem mintha mezőnyben lényeges különbség lett volna a két együttes között, de a kapu előtt a milánóiak jóval aktívabbnak tűntek. Azonban ez kevésnek bizonyult ezúttal nemhogy a győzelemhez, de még a pontszerzéshez is, köszönhetően a remekül védő Doninak és a mindvégig higgadt vendégvédelemnek.

Győzelmével a Roma a táblázat ötödik helyére lépett fel, míg a Milan ugyan biztos elsőként, de olvadó előnye tudatában várhatja a Juve holnapi veronai vendégjátékát.

Milan-Roma 0-1

Milan (4-3-1-2): Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Antonini, Gattuso, Pirlo (Seedorf), Ambrosini, Boateng (Ronaldinho), Ibrahimovic, Robinho
Roma (4-3-1-2): Doni, Burdisso, Mexes, Juan, Riise, Brighi, De Rossi, Simplicio, Menez (Taddei), Adriano (Rosi), Borriello (Okaka)
Játékvezető: Damato
Gólszerző: Borriello 69.        Szögletarány: 2-3
Sárga lap: Brighi, Ibrahimovic, Mexes
Nézőszám: 53.769

 

A nap másik mérkőzésén a kiesés elől menekülő Cesena fontos győzelmet aratott a Cagliari ellen. A gólt a mérkőzés 17.percében Jimenez szerezte.

Cesena-Cagliari 1-0

Cesena: Antonioli, Lauro, Pellegrino, Von Bergen, Nagatomo, Parolo, Colucci, Caserta, Giaccherini, Bogdani (Budan), Jimenez (Schelotto).
Cagliari: Agazzi, Pisano (Perico), Canini, Astori, Agostini, Biondini, Conti (Lazzari), Nainggolan, Cossu (Ragatzu), Matri, Acquafresca
Játékvezető: Mazzoleni di Bergamo
Gólszerző: Jimenez (Ce) 17.
Sárga lap: Bogdani (Ce), Astori (Ca), Jimenez (Ce)

1 komment

Címkék: egyéb roma szombat milan serie a 17.forduló milan roma 0 1 cesena cagliari 1 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr832525103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása