Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A világ tetején az Inter

2010.12.19. 00:02 lupetto

 Ötödik idei kupáját is magasba emelhette az Inter, miután az olasz bajnokság, az olasz kupa, az olasz szuperkupa és a Bajnokok Ligája után a Klubvilágbajnokságon is diadalmaskodtak Zanettiék. A torna döntőjében a Mazembe csapatát intézték el Eto'o főszereplésével egy könnyed hármast szórva, megkoronázva idei teljesítményüket. Magával a mérkőzéssel nem sokat foglalkoznánk, legyen annyi elég, hogy az Inter hozta amit mindannyian látni szerettünk volna, mi pedig ezúton gratulálunk mind az együttesnek, mind pedig minden kitartó szurkolójának. Ez az Inter valóban újra rászolgált a Grande jelzőre.

Gólok és videók hajtás után.

Mazembe-Inter 0-3
MAZEMBE:
Kidiaba; Nkulukuta, Kimwaki, Kasusula; Kasongo (46' Kanda), Bedi, Ekanga, Mihayo; Kabangu, Kaluyituka (89' Ndonga), Singuluma
INTER: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu (54' Stankovic); Zanetti, Thiago Motta (87' Mariga), Cambiasso, Eto'o; Pandev, Milito (70' Biabiany)
Játékvezető: Nishimura (japán)
Sárga lap: Kaluyituka, Ekanga, Bedi, Thiago Motta, Kasusula
Gólszerző: 13' Pandev (I), 17' Eto'o (I), 85' Biabiany (I)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: inter klubvilágbajnokság mazembe inter 0 3

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr122525118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása