Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A játékos, aki magasról tesz a Barcára és a Realra - Pastore hosszabított Palermóban

2010.12.16. 20:17 lupetto

 2015-ig meghosszabbította szerződését Javier Pastore, a Palermo és argentín futball talán legnagyobb tehetsége. A játékos iránt az utóbbi hónapokban élénken érdeklődött többek között a Barcelona és a Real Madrid is, de a fantasista többször is elmondta nem óhajtja elhagyni Szicíliát egyik klub kedvéért sem.

"Nagyon boldoggá tesz, hogy pont került az ügy végére. Szerettem volna Palermóban maradni és a mai aláírásomnál semmi sem bizonyítja jobban mindezt."

Kérői számára azonban egyetlen remény továbbra is maradt, mégpedig egy fix összeg, melyen az argentín kivásárolható kontraktusából. Ez azonban nem kevesebb, mint 60 millió euro.

Emlékeztetőül Wayne Rooney esetében ugyanez a záradék mindössze 30 millió font körül mozog.

3 komment

Címkék: barcelona egyéb real madrid palermo pastore

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr462520478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2010.12.16. 20:46:05

Pastore még Palermoba való, jó helyen van most ott. Majd 2-3 év múlva lehet alapember 1 megaklubban.

lupetto 2010.12.17. 00:03:19

@madbalee: agree, jól döntött. Spanyolországban Isten lehet belőle, de ha marad az olaszoknál ott is simán egy nagy klub köré épít egy csapatot. Valamiért a Milánba tudom elképzelni, de lehet csak azért, mert Kakára emlékeztet. Bár egy kicsit néha Tottira is

Unimuck 2010.12.17. 00:06:36

@lupetto: A játéka alapján engem is Kakára emlékeztet.
süti beállítások módosítása