Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hosszabbításban szerzett góljával továbbjutott a Napoli az EL-ben

2010.12.15. 23:00 Unimuck

Óriási küzdelemben egyedüli olasz csapatként kiharcolta a továbbjutást a Napoli az Európa Ligában. Hogy továbblépjen Walter Mazzarri együttese az egyenes kieséses szakaszba, ahhoz hazai pályán kellett legyőzze a szintén e célért kűzdő Steaua Bukarestet. A mérkőzést ennek megfelelően aktívabban kezdte a hazai csapat, Cavani révén több próbálkozása is volt a Napolinak, ám gól nem született egyik lehetőségből sem. A folytatásban Hamsik, Zuniga és Pazienza is gólt szerezhetett volna, de nem tudták bevenni a román csapat kapuját, sőt egy életveszélyes kontra révén kis híján a vendégek jutottak előnyhöz.

A második játékrész úgy folytatódott, ahogy az első abbamaradt, azaz hazai rohamokkal, de a befejezésekbe mindig egy kis hiba csúszott. A Napoli végig nyomás alatt tartotta a Steauát, de a vezető találat csak nem akart megszületni.  A románok borzasztó lelkesen, fegyelmezetten védekeztek, a Napoli pedig nem tudta feltörni igazán védelmüket. Aztán a hosszabbítás perceiben amikor már mindenki a kiesést siratta megtört a jég, Hamsik szöglete Cavanit találta meg, aki ekkor már nem hibázott, így a végsőkig izgalmas találkozót és a továbbjutásért vívott háborút végül a Napoli nyerte meg. Sorsolás pénteken, melyen egyedüli olaszként izgulhatnak De Laurentiisék.

Napoli 1-0 Steaua Bukarest

G.: Cavani (93')

fotó: gazzetta

3 komment

Címkék: egyéb el napoli európa liga cavani napoli steaua bukarest 1 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr522518692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2010.12.15. 23:34:02

Grande Matador, óriás kiszenvedés volt, de hatalmas grat a Nápolynak

Unimuck 2010.12.15. 23:36:00

Azért ez nagyon kellett, csúnyai így is az arány, de ha egy olasz se lett volna az egyenes kiesésben... Szép volt a Napolitól!

lupetto 2010.12.15. 23:38:59

Mazzarri ezt egyébként borzasztó jól csinálja. Nincs sok különleges dolog ebben a csapatban, de ahogyan mennek előre az utolsó vérükig is az hatalmas érdem. Nagy motivátor az "öreg"
süti beállítások módosítása