Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Delneri és Chiellini is a csapategységet méltatta

2010.12.13. 10:00 Unimuck

Tegnap este az utolsó pillanatban kicsikart Juventus sikert követően a csapat mestere, Luigi Delneri és a torinóiak első gólszerzője, Chiellini érthető módon nagyon boldogan nyilatkozott a történtekről.

"Összességében ez egy megérdemelt győzelem, minden erőnket az utolsó támadásra összpontosítottuk. Nagyon megható volt, hiszen a fiúk minden áron meg akarták nyerni ezt a meccset. Az ilyen eredményekből lehet leszűrni egy csapat erejét. Győzelmünk megszerzésének módját figyelembe véve, nagy lökést adott nekünk ez a siker, kiemelve a csapat erőfeszítéseit és intenzitását. Ha továbbra is ilyen szellemben játszunk, akkor valóban messze juthatunk. - nyilatkozta a Zebrák trénere.

"Nagyszerű szezonunk van. Fontos sikert arattunk, minek köszönhetően már a másodikak vagyunk. Ma este egy kiváló együttessel kerültünk szembe, mellyel ugyan nehezen bírtunk, ám összességében megérdemeltük a három pontot. Meg kell, hogy mondjam, az utolsó percben szép igazán megnyerni egy mérkőzést." - e vélekedett a Juventus hátvédje.

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus serie a calcio chiellini nyilatkozatok azzurri blog delneri juventus lazio 2 1

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr262512512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása