Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A számok tükrében: 13 hónap után 2.helyen a Juve, 11 év után mesterhármas Cagliariban, a Roma a 2010-es év bajnoka

2010.12.13. 13:50 lupetto

 Kiváló elemzés jelent meg a Corriere dello Sport honlapján, igazi számorgia a statisztikák szerelmeseinek. Az olasz honlap elemzői a hétvége kapcsán aktuálissá vált legfrissebb kimutatásokat tárták a nagyérdemű felé, hajtás után némi szemezgetés a legérdekesebb közül;

A Bologna veresége után, Róma az egyedüli bevehetetlen erőd az idei szezonban

Április 11-e óta most vasárnap szenvedte el hazai pályán első vereségét a Bologna, akkor a Lazio együttese tudott diadalmaskodni 3-2-re a Renato Dall'Ara-ban. Ezzel a Roma maradt az idei szezonban hazai pályán egyedül veretlen együttes, Tottiék április 25-én szenvedtek utoljára vereséget a Sampdoria ellen, igaz azért nagy árat fizettek.

Római vereségével a Barié a legrosszabb sorozat

Utóbbi 11 mérkőzésén 0 győzelem, mindössze 2 döntetlen és 9 vereség a déliek mérlege, ezzel ők büszkélkedhetnek a legrosszabb sorozattal. Utolsó győztes mérkőzésüket szeptember 26-án a Brescia ellen vívták.

11 év után ért el Cagliari játékos mesterhármast

Nené hétvégi mesterhármasához hasonlónak utoljára 11 évvel ezelőtt tapsolhatott a Cagliari szurkolótábora. Anno, 1999 március 21-én a kameruni Mboma vette be háromszor is ellenfele hálóját, az Empoli elleni 5-1-es siker alaklmával.

A Roma a 2010-es év legjobbja

Bari elleni győzelmével egészen biztosan a Roma csapata zárja legjobban a 2010-es évet. Tottiék január óta 78 pontot gyűjtöttek, míg a második legjobb Milan 75-öt és bár ez alapján a rossoneri a hétvégén rendezendő Milan-Roma derbyn még beérhetné a fővárosiakat, de mivel Allegriék egy meccsel idén többet játszottak, így a giallorossi mindenképp jobb pontátlaggal bír majd. Harmadik helyen az Inter áll 66 ponttal, ők viszont egyel kevesebbszer léptek pályára, míg negyedik a Sampdoria és a Palemo holtvesenyben 65-65 ponttal.

További részleteket itt találtok

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika juventus egyéb roma milan inter fiorentina

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr702512981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása