Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Túl nagy falat volt a Juvénak az Európa Liga

2010.12.02. 08:28 lupetto

 Ötödik meccsén sem tudta begyűjteni első győzelmét, ezzel megérdemelten búcsúzott csoportjából a találkozót megelőző napokat végigfogadkozó Juventus. A Zebrák képtelenek voltak ellenfelük fölé nőni, sőt a találkozó döntő részében hátrányuk ledolgozásáért küzdöttek, így az utolsó forduló eredményeitől függetlenül elbúcsúztak a további küzdelmektől.

A lengyelek vezető gólját a Torinóban már korábban hőssé vált exzalaegerszegi Rudnevs szerezte egy hazai szöglet után, míg a bianconeri színeiben a találkozó hajrájában Iaquinta volt eredményes.

Lech Poznan-Juventus 1-1

Lech (4-2-3-1): Kotorowski; Wojktowiak, Arboleda, Bosacki, Henriquez; Injac, Djurdjevic; Peszko, Stilic (Kaminski sv), Krivets (Kikut); Rudnevs (Mozdzen)

Juventus (4-4-2): Manninger, Camilleri, Bonucci, Chiellini, Traore (Libertazzi), Krasic, Marchisio, Sissoko (Felipe Melo), Pepe (Lanzafame), Del Piero, Iaquinta
Játékvezető: Teixeira Vitienes (Spanyol)
Gólszerzők 12' Rudnevs (L), 84' Iaquinta (J)
Szögletarány:5-3 a Juventus-nak
Sárga lap: -

13 komment

Címkék: juventus el lech poznan európa liga

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr802487662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.12.02. 08:39:07

Nem akarom védeni a Juvét, mert ő saruk, de ilyen pályán nem lehet játszani. Tegnap még Szentpéterváron is jobb körülmények fogadták a játékosokat...
Innentől kezdve, ha nincs érmes helyezés, töküket leszedni, mert semmi dolguk nincs, minthogy a bajnokságra figyeljenek. Ennek a keretnek hoznia kell legalább a bronzot!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.12.02. 12:27:32

A lényeg, hogy a tavalyi meg a mostani olasz EL-szereplés is pontosan megmutatta, mennyire is érdekli a csapatokat ez a sorozat. A nullával egyenlő mértékben. Ami azért nem szép. Ezért fognak előzni egy közeli, szép napon a németek. Ilyen csapatok mellett nem továbbjutni pont olyan blama, mint ami tavaly volt.

Pedzegetném én, hogy akik tavaly olyannyira szörnyülködtek a Lazio EL-szereplésén, azok most is tegyék meg a Juventus és a Samp javára, de nem akarok hangulatot kelteni.

lupetto 2010.12.02. 13:38:13

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: én akkor itt és most megteszem. Kívánoma Juvénak, a Sampnak és a Laziónak, hogy 2 év múlva megéljék milyen szar érzés a bajnokság 4.helyén végezve aprópénzért vergődni Európában, miközben legfőbb riválisaik a BL-ben dőzsölnek.
Azt az egyet magyarázza csak el valaki, hogy egyáltalán miért hajt bármelyik olasz csapat is a mindig körbeajnározott "európai kupaszereplésésrt" amikor tulajdonképpen a BL-en kívül minden másra tesznek nagyívben.

Unimuck 2010.12.02. 15:07:15

@lupetto: A Juventusnál még csak-csak érthető, hogy ők inkább a bajnokságra figyelnek, hogy odaérjenek a BL-es helyre, ennél fontosabb nincs ebben a szezonban nekik, hiszen zsinorban kétszer kimaradnának a BL-ből, az kis tulzással a Serie B-s költségvetéssel érne fel... Ami nyilván nem cél egy olyan klubnál, mint a Juve. De Pl pont a Sampnak semmi esélye nincs idén odaérni a 4. helyre, akkor miért nem erőltették meg magukat az EL-ben? Sőt, az is lehet le is mondhatnak egy időre a nemzetközi kupákról. A Palermót és Napolit nem említem itt meg, mert nekik van sanszuk odaérni a 3-4. helyre.
Amúgy meg a fasz kivan! Hogy az ember leül meccseket EL meccseket nézni nagy kedvvel, várja a csapatát és egy nagy kalap szar kap vissza... A Samp meccsén tegnap kb 1/3 ház volt. Egy olyan meccsen, ami élet-halál harc volt. Az olasz drukkerek már tudják, nem nagyon érdemes ilyen találkozókra kilátogatni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.12.02. 15:15:44

@Unimuck: Gond itt akkor lesz, ha majd mondjuk a Juventus jövőre, vagy 2 év múlva a negyedik helyen végez. Remélem ott is ilyen könnyedén veszi majd tudomásul a csapat, hogy sebaj, lehet a bajnokságra koncentrálni, végre!

lupetto 2010.12.02. 15:30:03

@Unimuck: egyébként meg fölösleges védened a Juvét, mert ha ez tényleg így van és ők úgymond a bajnokságra koncentrálnak, akkor a szart hazudoznak összevissza a szurkolóiknak, hogy ilyen fontos, meg olyan fontos az EL.
Ha meg mégsem hazudoznak, hanem csak szimplán ilyen gyengék, akkor egyáltalán mit akarnak majd a Bajnokok Ligájában?
Mindehhez hozzátenném, hogy a Liverpool a B csapatával simán továbbmegy egy legalább ilyen erős csoportból..
a szurkolókon meg kár fennakadni, ők legalább olyan ívben tesznek az EL-re mint a csapatok, e miatt inkább külföldön háborognak az olasz fanok, azok meg minek..

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.02. 16:01:41

@lupetto: most oszinten, te ha edzo lennel, lenyilatkoznad hivatalosan, hogy leszarod az EL-t? na ugye :) apropo Pool B-csapat, nalunk mar lassan a C csapat lep neha palyara, annyi a serult, azert az mas ;)

amugy van az eremnek masik oldala is, volt ugye az az ev (nem a tavalyi), amikor 7.-ek lettunk a bajnoksagban, a BL-ben meg brilliroztunk :P

Unimuck 2010.12.02. 16:32:03

Nem védem a Juvét, mert én is azt mondom, h cink a helyzet és a 2012-2013-as idényben már csak 3 olasz csapat indulhat majd a BL-ben, de akkor a kurva anyját a Rómának, a Laziónak, és a Genovának is tavalyról, hogy nem képesek kiharcolni a továbbjutást a csoportból vagy kiesnek kettős vereséggel a Panatinaikos ellen, aki a köv körből 4-1-es összesítéssel esett ki a világverő Standard Liége ellen... Meg akkor a Calciopoli óta bekaphatja az összes olasz gárda, mert a Milan 2007-es éa az Inter 2010-es BL győzelmén kívül volt még egy Fiorentina UEFA kupa elődöntő és ennyi. De ezek a csapatok is elmehetnek a sóhivatalba, mert mostanság már nem a régi fényükben tündökölnek...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.12.02. 18:35:38

@Unimuck: Bizony, mindenkinek a kurva anyját, ezen van a lényeg. A nagy beleszarásban veszett oda a 4. BL-hely.

madbalee 2010.12.02. 20:27:27

Az utolsó csapat aki komolyan vette az UEFA/EL dolgot a Fio volt. Egy bűn undorító játékot bemutató Rangers ellen estek ki.

Unimuck 2010.12.02. 21:05:28

@madbalee: Téptem is a hajam... És mi volt a visszhang? Milyen csodásan védekezett a Rangers... Ellenben, ha egy olasz csapat játszik így, akkor antifocit kiáltanak!

madbalee 2010.12.02. 21:06:28

@Unimuck: Hát nem tudom a döntőben már csak a Fio elleni "teljesítmény" miatt is mindenki a Zenitnek drukkolt.

lupetto 2010.12.02. 21:09:26

@Unimuck: én inkább megfordítanám. Ne legyünk igazságtalanok, ha egy olasz csapat jut így tovább, többünknek hangos orgazmusa, hogy milyen szervezett játékkal és kiváló taktikával vívták ki e sikert. A Fio nagyot kűzdött, továbbjutást érdemelt volna, de legalább megpróbálta.
Nem úgy, mint a Juve.
És ehelyütt védeném meg a Roma tavalyi kiesését, végigizgultam mind a két találkozót és igenis a csapata belét kihajtotta, csak kétszer tíz perc figyelmetlenség miatt beszedtek 5 gólt, amiért kieséssel bűnhődtek.
Nem volt B meg C csapat, nem volt kifogás, egyszerűen jobban jött ki a lépés a Panának.
süti beállítások módosítása