Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Del Piero: sosem játszottam még ilyen körülmények között

2010.12.02. 09:01 lupetto

 Giuseppe Marottával egyetemben Alessandro Del Piero is a rettentő időjárásban és ebből adódóan a pálya használhatatlanságában látja a tegnap esti kudarc legfőbb okait. Sandro a Mediaset Premium kamerái előtt azt mondta, még soha életében nem játszott ilyen borzalmas körülmények között. Majd hozzáfűzte, néhány évvel ezelőtt egyszer Szentpéterváron tapasztalt ehhez foghatót, de még az sem hasonlítható igazán össze a poznani körülményekkel. Megítélése szerint egyébként csapata jól játszott, több komoly lehetőséget is kialakítottak, egyszerűen a befejezéseknél nem koncentráltak eléggé.

Giuseppe Marrotta állítólag kisebb dührohamot kapott a meccs után, nem sokkal a mérkőzés befejeztét követően adott nyilatkozatában pedig élesen kikelt az UEFA döntése ellen, megítélése szerint ilyen körítés mellett nem lett volna szabad megrendezni e sorsdöntő találkozót.

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus del piero lech poznan marrotta

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr492487701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása