Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

De Laurentiis: Két védő érkezik télen a csapathoz

2010.12.02. 14:18 lupetto

"Nagy terveim vannak a Nápollyal, reményeim szerint a klub 5 éven belül képes lesz fontos címeket nyerni. Mindenképp jó úton haladunk, ahhoz, hogy ezt lássuk, elég ha ránézünk jelenlegi eredményeinkre. A csapat már most is erős és úgy gondolom az idei szezonban már csak kisebb lyukakat kell befoltozzunk, azokat is kizárólag a védelemben.

Mindezeket figyelembe véve két védőt szerződtetek télen a csapathoz, méghozzá két középső hátvédet." - zárta szavait a Napoli presidentéje.

Ha kicsit szétnézünk a piacon, jelenleg leginkább Gonzalo Rodriguez (Villarreal) és Victor Ruiz (Espanyol) érkezte tűnik a legvalószínűbbnek, de olasz források szerint az sem kizárt, hogy visszatér Olaszországba a déliek első számú kiszemeltje, Salvatore Bocchetti.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb napoli de laurentiis

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr452488481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása