Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sampdoria - PSV: NO victory, NO party!

2010.12.01. 14:00 Unimuck

Ma este Genovában magyar rangadóra kerül sor, hiszen a Luigi Ferraris stadionban a Sampdoria a PSV ellen lép pályára. A Sampnak mindenképpen győznie kell, ha túl akarják élni a csoportküzdelmeket, míg a hollandoknak a döntetlen is elegendő a biztos továbbjutáshoz. A két együttes eindhoiveni összecsapásán a Samp sokáig vezetett, ám a 90. percben Dzsudzsák egalizált, így 1-1-es döntetlennel zárult az a találkozó. Most az olaszoknak pontosabb és fegyelmezettebb játékra lesz szükségük a holland éllovassal szemben.

A Samp egy döntetlennel hangolt erre a mérkőzésre, a Milan ellen tudott otthon tartani 1 pontot, míg a PSV nagy meglepetésre 4-2-es vereséget szenvedett a Bredától.

Úgy tűnik, a genovai csapat kezdi kiheverni a Cassano körül kialakult zűrzavart és lassan visszanyeri régi formáját. Szüksége is lesz rá, hiszen csoportja 3. helyén áll, 5 pontra a PSV-től, és 2 pontra a Metalist csapatától. Két fordulóval a vége előtt az ukrán együttes hazai pályán fogadja a Debrecent, eléggé csekély esélye van annak, hogy nem gyűjti be mind a 3 pontot, így a Samp, ha nem tud győzni a PSV ellen, biztosan búcsúzik az Európa Liga küzdelmeitől.

Tetézve a bajt, Mazzarri nem számíthat Semiloli, Zauri és Padalino játékára, így a várható kezdő középpályát a Poli, Palombo, Tissone, Guberti négyes fogja alkotni, de van esély Koman szerepeltetésére is. Elől az utóbbi időben már megszokottá vált Pazzini - Marilungo páros fogja rohamozni Isaksson kapuját.

Egy, magyar játékost foglalkoztató csapat biztosan továbbjut a csoportból. A forduló előtt erre jóval nagyobb eséllyel pályázik Dzsudzsák Balázs és csapata, ám, ha ma este a Samp győz, akkor könnyen lehet, hogy Koman Vladimir és a Sampdoria is pályára léphet az Európa Liga egyeneskieséses szakaszában. Hiszen az utolsó körben a Samp Budapestre látogat és meccsel a Loki ellen, míg az ukrán Metalisk Endhoivenben lép pályára, a még nem biztos továbbjutó PSV ellen. Így az utolsó körben egy esetleges olasz, holland győzelem a Sampdoria és a PSV továbbjutását eredményezné.

Sampdoria - PSV

2010.12.01. 19:00

Stadio Luigi Ferraris - Genova

1 komment

Címkék: egyéb el psv sampdoria koman vladimir európa liga dzsudzsák balázs magyar rangadó

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr82485466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.12.01. 19:58:52

Pazzini tud fejelni :)
süti beállítások módosítása