Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Diego: egy pillanatig sem bánom, hogy elhagytam a Juventust

2010.12.01. 15:49 lupetto

"Ha visszamehetnék az időben sem történne semmi másképp. Ezredszer újra is a Wolfsburghoz szerződnék." - nyilatkozta a nyáron viharos körülmények között távozó brazil a német Bildnek.

"Wolfsburgban igazán nagyszerű együttes jött össze, nem tükrözi jelenlegi 13.helyezésünk a csapat valódi erejét. Az edzőnk ráadásul nagyszerű szakember, tökéletesen felkészít minket, így a hiba nem benne keresendő gyenge szereplésünkért. Ezért egyes egyedül minket terhel a  felelősség."

2 komment

Címkék: juventus werder bremen diego mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr152486228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.12.01. 17:36:01

Diego szerette a Juventus és a szurkolókat, de nem volt képes neki sem Zaccheroni, sem pedig Delneri helyet találni a csapatban. Most, hogy Aquilani egyre jobb formának örvend, azt mondom nem nagy baj, de egy Diego szintű játékosnak azért illet volna helyet "csinálni".

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.01. 19:00:10

@Unimuck: ez azert nem teljesen igy van, ugyanis Delneri megtalalta a helyet (a Doni poszt :D), es szerette is volna, hogy maradjon, Marotta viszont maskepp gondolta (volt egy nyilatkozata Diegonak, ahol elmondta, h Delneri mondta neki)
süti beállítások módosítása