Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Del Piero : Juventus egy életen át!

2010.11.30. 14:13 lupetto

 Torinói sajtóértesülések szerint a Juventus mindenben megállapodott Alessandro Del Pieróval lejáró szerződése meghosszabbítása ügyében, így a csatár egészen biztosan a bianconeri színeiben fejezi be pályafutását. Testvére, s egyben ügynöke folyamatosan egyeztet jelenleg is a klub vezetőségével, de már csak mindössze néhány apróbb részlet maradt tisztázatlanul, így előreláthatólag év végéig szignózzák is a felek az új megállapodást.

Del Pierót az utóbbi hetekben a Milan is megkörnyékezte, Silvio Berlusconi saját maga üzent a támadónak, miszerint szeretné ha pályafutása utolsó szakaszát Milánóban töltené, de a jelek szerint a támadó hű maradt 17 éve imádott klubjához és a kevesebb játéklehetőség ellenére is a Zebrák játékosa marad karrierje végéig.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus del piero szerződéshosszabbítás

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr802483547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása