Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Olasz szakértők szerint a Juvénak Dzsudzsák kell

2010.11.28. 13:53 lupetto

Hetek óta téma, Dzsudzsák Balázs Torinóba szerződése, s éppen emiatt nem is meglepő, hogy személyével az utóbbi időben kiemelten foglalkoznak az olasz lapok. Ezúttal a tuttomercatoweb szentelt komolyabb terjedelmet a PSV légiósának, elemzésében kiemelve, milyen elképesztő ütemben fejlődik a magyar szélső, valamint, hogy folyamatos jó teljesítménye ellenére is mennyire alulértékelt Európában, pedig egy igazi klasszist tisztelhetünk személyében. 

Az olasz lap szerint már az sem pusztán véletlen, hogy a játékost az a Peter de Visser szúrta ki, aki korábban Romáriót és Ronaldót is Eindhovenbe szerződtette. Majd Dzsudzsákot még Milos Krasiccsal, a Juventus jelenlegi legjobb játékosával is összehasonlították, kiemelve, hogy gyorsaságban, hatékonyságban és a csapatjátékba való illeszkedésben is közel azonos szinten áll, sőt Dzsudzsák lövőereje és rúgótecnikája talán még jobb is, mint a bianconeri jelenlegi csillagáé.

A honlap kiemeli még, hogy manapság a tehetségektől azt várják el, hogy képességek és gyorsaság terén mások fölé emelkedjenek, ezen kitételeknek pedig a PSV magyarja tökéletesen meg is felel, így abszolút ideális igazolás lenne a Zebrák számára.

kép: sporthirado

Szólj hozzá!

Címkék: juventus egyéb psv dzsudzsák mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr242478751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása