Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ibrahimovic nem lőtt gólt, a Milan nem nyert Genovában

2010.11.27. 21:54 Unimuck

A forduló nyitórangadóját Genovában rendezték, ahol a Sampdoria fogadta a listavezető Milant. Az első félidő eleje eseménytelenül telt el, aztán a Milan magához vette a kezdeményezést. Robinho kirobbanó formában futballozott, a vállalkozó kedvével sem volt gond, ám Curci eszén csak sokadjára tudott túljárni. A félidő végéhez közeledve Ibrahimovic jobb oldalról centerezett Robinhónak, aki sokadik lehetőségét már nem puskázta el. Így vendég vezetéssel vonulhattak szünetre a csapatok.

A szünet a Sampdoriának kedvezett, miután a második játékrész elején már be-be tudták szorítani a vendégeket kapujuk elé. Az 59. percben ennek meg is lett a gyümölcse, egy szögletet követően Pazzini vágta a labdát Abbiati kapujába. A második félidő derekán Koman is pályára lépett, meg is hálálta ezt a lehetőséget, jól vezényelte a Samp támadásait.

Az egyenlítő gól után a milánóiak újra kezükbe vették a játék irányítását, a helyzeteik is megvoltak, ám nem sikerült bevinniük a győztes találatot a genovaiak kapujába, így maradt az 1-1-es döntetlen.

 

Sampdoria 1-1 Milan

G.: Pazzini (59') ill. Robinho (43')

Szólj hozzá!

Címkék: milan serie a sampdoria calcio azzurri blog

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr52477783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása