Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Aquilani készülhet a könnyes búcsúra?

2010.11.26. 15:12 lupetto

 Remek formában játszik Olaszországba való visszatérte óta Alberto Aquilani. Maga mögött hagyta sérülését, nagyszerű duót alkot a középpálya tengelyében Felipe Melóval és teljesítményének hála újra magára ölthette a válogatott mezét is. Boldog hát Alberto, hogy újra régi fényében tündököl, boldog a Juventus, hogy klasszist igazolt ingyér kölcsönbe és boldog a Liverpool, mert minden Roy Hodgson számításai szerint alakult, s most jól visszarendelhetik megtáltosodott játékosukat.

Ugyan a szerződés szerint a Juventus opciós joggal bír szezon végén a középpályás megvételére fixen rögzített összeg fejében, s elviekben lefektetett tény, hogy a játékos nyár végéig a Zebráknál is marad, természetesen azért maradt még egy opció, mely az angol klubnak dolgozik; némi "bánópénz" megfizetése mellett bármikor hazaparancsolhatják játékosukat.

A hír egyelőre csak pletyka, mely a caughtoffside cikke alapján reppent fel, de hamar körbejárta a nagyvilágot, s már többek között a főoldalon virít a Liverpool hivatalos honlapján is.

Folyt.köv

1 komment

Címkék: juventus liverpool aquilani mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr642474918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.11.26. 22:22:20

Aquilani ügynöke kijelentette, hogy az olasz június végén végleg a Juvéhoz szerződik! Nem szabad elelngedni.
süti beállítások módosítása