Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Milan továbbjutás Auxerre-ben

2010.11.24. 10:20 Unimuck

A milánói gárda azzal a tudattal léphetett pályára Franciaországban, hogy győzelem esetén továbbjutást ünnepelhet. Ennek ellenére a mérkőzés első félidejében az Auxerre csatapa méltó ellenfélnek bizonyult. Noha az olasz csapat többet birtokolta a labdát, Abbiatinak többször is a helyén kellett lennie. A milánóiak előtt is adódott pár lehetőség, ám Seedorf, majd Gattuso is kapu fölé durrantott.

Aztán a második játékrészt már egyértelműen olasz fölény jellelmezte. Ennek gyümölcseként a 65. percben Zlatan Ibrahimovic lőtt egy bődületesen nagy gólt a franciák kapujába. A gólpasszt a menteni igyekvő Auxerre játékos, Dudka adta a svéd csatárnak, aki ezzel 5. mérkőzésén a 4. gólját szerezte az idei sorozatban.

Továbbra is támadtak a piros-feketék, ám újabb gólt csak a hosszabbítás pillanataiban tudtak szerezni. Robinho gyönyörű cselei után a csereként beállt Ronaldinho elé passzolt, aki a tizenhatoson belülről eltekerte a jobb alsóba a labdát, ezzel beállítva a 2-0-ás végeredményt.

Szép estét zártak az olasz csapatok. Győzelmével a Milan második helyen továbbjutott a csoportjából.

 

Auxerre 0-2 AC Milan

G.: Ibrahimovic (65'), Ronaldinho (91')

Szólj hozzá!

Címkék: bajnokok ligája milan bl auxerre milan győzelem

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr712469811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása