Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Beharangozó: Inter - Twente

2010.11.24. 14:00 Unimuck

Tegnap sikeres estét zártak az olasz csapatok, a Milan továbbjutott csoportjából, míg a Róma karnyújtásnyira került az egyenes kieséses szakaszhoz. Ma az Interen a sor, hogy az utolsó kör előtt bebiztosítsa továbbjutását. Ehhez nem kell más, minthogy hazai pályán begyűjtse a 3 pontot a Twente ellen. Minden esélye megvan erre Rafa Benítez csapatának, még akkor is, ha az Inter lassan egy hónapja nem tudta győztesen elhagyni a pályát. Mire is ez az optimizmus? A Twente hasonlóan gyenge szériában van, a holland címvédő utoljára november 6-án győzött tétmérkőzésen. Itt a nagyszerű lehetőség a milánóiak előtt, hogy újra rátérjen a siker ösvényére.

A spanyol szakember nincs irigylésre méltó helyzetben, miután hetek óta egy seregnyi sérült játékosra nem számíthat. Chivu, Milito, Obi, Couthinho, Samuel, Maicon, Muntari és Julio Cesar még mindig a sérültek listáján, ám Motta és a csapat motorja, Cambiasso már bevethető.

Az Inter előző fordulóban sima vereséget szenvedett Londonban a Tottenham ellen, míg a Twente nagy meglepetésre Brémából elhozta mind a három pontot.

A két csapat között 2 pont a különbség, melynek köszönhetően már az utolsó forduló előtt meglehet az Inter biztos továbbjutása, de ehhez le kell győzni a holland bajnokot.

Benítez szerencsére ezen a találkozón számíthat a csapat gólgyárosára, Eto'o-ra, ám az elkövetkezendő három bajnokin a kameruni eltiltását fogja tölteni Zidane-os megmozdulása miatt.

Este nagy feladat hárul majd Stankovicékra, miután a toldozott-foldozott védelemnek és a hiányos csatársornak is egyaránt be kell segíteniük.

 

Inter - Twente

20:45, San Siro - Milánó

Várható kezdők:

Inter: (4-3-3) Castellazzi - Cordoba, Lucio, Materazzi, Zanetti - Stankovic, Sneijder, Cambiasso - Biabiany, Eto'o, Pandev

Twente: (4-3-3) Mihaylov - Rosales, Douglas, Wisgerhof, Leugers - Brama, de Jong, Janssen - Ruiz, Janko, Chadli

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes bajnokok ligája beharangozó bl inter twente

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr132469964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása