Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Győzelmével már dobogón a Roma

2010.11.20. 20:12 lupetto

 Ha nem is briliáns játékkal, de begyűjtötte újabb három pontját a giallorossi, melynek köszönhetően egészen a dobogó harmadik fokáig lépkedtek Tottiék. A fővárosiak Jeremy Menez gyönyörű szólója után szereztek vezetést az első félidőben, melyet a második játékrész derekán Marco Boriello duplázott meg. Ezután Ranieri kissé felforgatta együttesét szerepet kínálva ezidáig mellőzött játékosainak, melynek eredményeként a vendégek is többet veszélyeztettek, a hajrában kapufáig, sőt egy meg nem adott (szabályos) találatig jutva. A mérkőzés krónikájához tartozik még Burdisso kiállítása, az argentín hátvéd Domizzit öklelte fel piros lapot érően.

A győzelem mellett jó hír lehet a romanistáknak Adiano játéka is, a brazil kifejezetten ígéretesen mozgott a rendelkezésére álló bő húsz percben.

Roma-Udinese 2-0
ROMA: Julio Sergio; Cassetti, Juan, N. Burdisso, Castellini; Brighi, Simplicio, Greco; Menez (61' Baptista); Totti (83' Mexes), Borriello (70' Adriano)
UDINESE: Handanovic; Benatia, Coda, Domizzi; Isla (65' Badu), Pinzi, Inler (46' Alexis Sanchez), Asamoah, Armero; Di Natale, Floro Flores (70' Denis)
Játékvezető: Orsato
Sárga lap: Inler, Simplicio, Pinzi, Cassetti.
Kiállítás: 81' Burdisso (R).
Gólszerző: 24' Menez (R), 56' Borriello (R).

2 komment

Címkék: roma serie a udinese

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr972461806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2010.11.20. 20:17:57

Na,akkor egy kolozsvári győzelem és senki sem fog emlékezni az ősz első felére

Unimuck 2010.11.21. 09:30:45

@lupetto: Csak legyen meg, mert ha nincs az gázos :)
süti beállítások módosítása