Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Kósza átigazolási pletykák Torinóból

2010.11.17. 20:39 mrscottpilgrim

Gigi Delneri idáig fantasztikus munkát végzett a Juventusnál, persze a lehetõségekhez mérten, de legnagyobb erényeként azt nevezném meg, hogy újra "arcot" adott a Juvenak, a Bianconeri megint magabiztos, és van presztizse a csapatnak. Ennek megfelelõen már egyre nagyobb, jobban csengõ neveket hoznak kapcsolatba a Juveval, illetve már fél Európa által üldözött játékosok szeretnének zebra mezbe bújni. A hajtás után néhány, a napokban szárnyra kapott pletykát, nyilatkozatot olvashattok.

Egyrészt vegyük azokat a játékosokat, akik jelenleg kölcsönben szerepelnek. Marotta egy nyilatkozatában elhintette, Quagliarellat és Aquilanit végleg szeretnék leigazolni. Ezzel szemben a kölcsönbõl a nyáron visszatért Lanzafame ügynöke azt mondta, amennyiben Davide nem kap elég lehetõséget, a téli átigazolási idõszakban csapatot vált.

A napokban lehetett hallani arról, hogy Mattia Cassani iránt érdeklõdik az Olympique Marseille és a Juventus. Cassani ügynöke határozottan elzárkózott az OM-be igazolás lehetõségétõl, de hozzátette, hogy a Juve érdeklõdése valós, és mivel a Bianconeri télen szeretné megerõsíteni a védelem széleit, így könnyen elképzelhetõ a 27 éves jobbszélsõvédõ érkezése.

A zebrák edzõjét, Delnerit nemrég kérdezték Pastore-ról és Cassano-ról is, hogy érkezhet-e bármelyik. Cassano érkezését teljességgel kizárta:

"Ő egy nagyszerű, mérkőzések eldöntésére képes játékos, ugyanakkor minden értelemben véve kiszámíthatatlan, és mi most a Juventusnál egy olyan filozófiát alakítottunk ki, mely túlmutat a labdarúgáson, egy filozófia a csapat belső működéséről, és nem akarjuk, hogy bármi vagy bárki megtörje a csapat jelenlegi szellemiségét."

Ezzel szemben Pastore-t szeretné csapatában tudni:

"Ő egy nagyszerű játékos, nagyszerűen szerepel, amikor a védelem és a középpálya között játszik. Ösztönösen ilyen jó, ezt nem lehet megtanulni. Emlékeztet engem Cristiano Donira. Ugyanúgy tudnám használni Pastorét is a csapatban, mint ahogy a 4-4-1-1-ben Donit is használtam, vagy akár egy 4-2-4-es formációban két igazi szélsővel."

Neymar-t, a 18 éves brazil szupertehetséget fél Európa szeretné leigazolni, érdeklõdik utánna többek közt a Chelsea, a Manchester United, a Real Madrid, és az Inter. A Juvenak még Dunga ajánlotta be, azóta környékezi már a torinói alakulat is, a legújabb fejlemények alapján az érdeklõdés nem csak egyoldalú, ugyanis Neymar a következõket nyilatkozta nemrég a La Gazzetta dello Sportnak:

"Nem okoz számomra problémát kijelenteni, hogy a Juventus mezét akarom viselni. Az Internek is nagy a presztízse, ott játszott Ronaldo, de a Juve híresebb klub, a torinóiakat részesítem előnyben."

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus átigazolás mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr672455787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása