Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Élen a Milan, újoncok buktatták a Laziót, az Intert és a Juventus-t is

2010.11.11. 09:21 lupetto

 A Milan, a Napoli és a Roma a forduló nagy nyertesei, míg a címben említett hármas szurkolói lélekben már készülhetnek néhány gúnyos mosolyra a következő napokban. Mindez egy hétközi forduló után, mely tulajdonképpen csak felvezetése a hétvégi nagy durranásnak.

 A fővárosiak sorozatban negyedik mérkőzésüket hozták, ezzel talán megelelőgezhetjük, kimásztak saját maguk által ásott gödrükből. Simplicio ismét kulcsszerepet vállalt a három pont begyűjtésében, kár volt idáig jegelni a brazilt. A Napoli a 94.percben mattolta szardíniai ellenfelét, Lavezzi ismét abban a formában pörög hetek óta, ami még Maradonát is dícséretre késztette.

A Milan tovább szárnyal, ezúttal az utóbbi napokat végigüzengető Palermót verték könnyedén. Ronaldinho mellőzötté vált, de most őszintén, ilyen eredmények mellett kinek hiányzik igazán? Pato ismét betalált, mint ahogy Zlatan is ezúttal büntetőből, Robinho pedig szép lassan felveszi a Serie A ritmusát.

Az Inter és a Juve is mindössze döntetlenig jutott idegenben újonc ellenfele ellen. Az eredményt nézve (és milánói részről az elszórakozott helyzetek tucatjait) persze van miért keseregjenek szurkolóik, de a sérültek listájára tekintve abszolút elfogadható mindkét csapat döntetlenje. Most kezdődhet az igazi fohászkodás az orvosi csodákért, hétvégén ugyanis a kék-feketékre a Milan, a Juventus-ra pedig a Roma együttese vár.

Nehezebben emészthetik azonban a biancoceleste hívei csapatuk újabb kudarcát, a Cesena úgy tűnik túl nagy falatnak bizonyult a derby kiválotta sokktól megfeküdt lazialéknak. Gyűlöljük az ehhez hasonló mondatokat, de már csak Kornél kedvéért is, igazuk lehetett vajon mégiscsak a fanyalgóknak és kipukkadt az eddig erőn felül szárnyaló Lazio?

Új tréner, első meccs, győzelem. Borítékolható volt a 3 pont a Genoának, mely Milanetto révén Ballardini együtteséhez vándorolt. Rudolf ismét kezdett, ráadásul olasz értékelések szerint jól is mozgott, reméljük az új tréner valóban komolyan számol majd játékával.

Cataniában Maxi Lopez kellett a sikerhez, az abszolút erőtlen Udinese ellen, a Chievo Bariról pedig sokat elmond, hogy fél órás keresés után sem találtam semmit róla a youtube-on.

AC Milan–Palermo 3–1 (Pato 19., Ibrahimovic 77. –11-esből, Robinho 83., ill. Bacinovic 63.)

AS Roma–Fiorentina 3–2 (Simplício 45., Borriello 51., Perrotta 77., ill. Gilardino 69., D’Agostino 89.)

Brescia–Juventus 1–1(Quagliarella 71., ill. Diamanti 73.)

Cagliari–Napoli 0–1 (Lavezzi 94.)

Catania–Udinese 1–0 (López 60.)

Cesena–Lazio 1–0 (Parolo 84.)

Chievo–Bari 0–0

Genoa–Bologna 1–0 (Milanetto 81.)

Tabella

 

7 komment

Címkék: juventus egyéb roma milan inter lazio fiorentina

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr722441120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.11.11. 09:47:14

Időtlen idők óta nem vezette a tabellát a Milan! Mourinhó távozását nagyon megérzi az Inter(meg a sérüléshullámot). Most pár csapat átérezheti a Juvénak mai napig gondot jelentő krízisét. Nehéz így kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. Hétvégén Róma ellen viszont nem lehet kifogás, nyerni kell.

lupetto 2010.11.11. 10:01:01

a szívem szakad meg szegény Juventusért.
Azért mert balfaszok, még nem fogom őket sajnálni, mint ahogy e miatt a Rómát sem egy pillanatig sem.
Normális edzőpálya, nem csak a doppingokban jeles orvosi személyzet, új erőnléti edző és máris negyedannyi a sérült.
Kiváncsi leszek erre a hétvégére, az utóbbi évek legérdekesebb Inter-Milan-ja és Juve -Roma-ja lesz

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.11.11. 11:35:37

Egy kérdés tőletek, elfogultság nélkül: pusztán a Lazio keretét nézve, szerintetek nincsenek ott az első hatban?

Unimuck 2010.11.11. 13:01:36

Szerintem keretre nincs benne első hatba a Lazio, de ettől függetlenül a végén ott lehetnek. Utóbbi két meccsen meginogtak, amit beszéltünk is, ha most nem akkor durva éve lesz a Lazionak. Bár ettől még mindig lehet jó szezonja a sasoknak, most azt mondom, hogy az Európa Liga elérhető számukra.6.hely

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.11.11. 13:06:17

@Unimuck: Nem kötözködésképpen, de fel tudsz sorolni mondjuk 4 csapaton kívül többet, amelyiknek stabilabb középpályája és védelme van? Biztos hogy nem. A BL elérhető cél, nem hiszem hogy a 2. helyen különösebben kétségbe kéne esni.

lupetto 2010.11.11. 13:18:09

A Roma, Milan, Juve, Inter négyest mindenképpen erősebbnek érzem, de egyébként az utánuk jövő 5-6 csapat között egyértelműen ott van a Lazio is.
Fiorentina, Napoli, Samp, Genoa, Palermo, Lazio, én kb ugyanolyan erősségűnek érzem őket.

Unimuck 2010.11.11. 13:42:49

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Csak a véleményemet és a megérzésemet írtam le :) Amit lupetto írt, teljesen egyetértek vele. A "top" négyes érzésem szerint viszi majd a prímet, utána viszont a Napoli, Fio, Samp, Genoa, Lazio, Palermo közül bárki, bármilyen sorrendben ott lehet. Én 5-7.helyig lőném be a Laziot.
süti beállítások módosítása