Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Serie A 10. forduló - Szombati játéknap beharangozója

2010.11.06. 09:41 Unimuck

Szombaton két összecsapással kezdetét veszi az olasz bajnokság 10. fordulója. A nyitótalálkozón egy alsóházi rangadó rendeznek Bolognában, ahol a Lecce vendégeskedik. A hazai csapat próbál elmozdulni a kieső zónából, míg a vendégek célja a középmezőnyben helyük megszilárdítása.

Este a címvédő Inter fogadja a Bresciát. Vass Ádámékra kemény mérkőzés vár, szinte elképzelhetetlen, hogy a milánóiak ne gyűjtenék be magabiztosan a 3 pontot. Kötelező győzelem ez az Inter számára, már csak azért is, hiszen a listavezető Lazio elhasalhat a római derbin, így a milánói csapat akár 1 pontra is felzárkózhat a Sasok mögé.

Bologna (19) - Lecce (12) - 18:00 - Stadio Renato Dall'Ara, Bologna

A Bologna hazai pályán jó teljesítményt nyújt, utóbbi két bajnokiján a Sampdoria és a Juventus ellen is otthon tudott tartani egy-egy pontot.

Hasonlóan kecsegtető idegenbeli mérleggel a Lecce már nem rendelkezik. Legutóbbi két házon kívüli összecsapásán még csak gólt sem tudott szerezni, emellé kapott hat találatot a Rómától és a Juvétól.

Két csapat egymás elleni mérlege - a bolognai összecsapásokat tekintve - is a hazaiak mellett szól, 2007-ben 1-0, 2009. májusában 2-1-es győzelmet arattak a vendéglátók.

Mindkét oldalon lesz egy-egy nagy hiányzó. A Bolognától Esposito sérülés, a Leccétől Olivera eltiltás miatt nem léphet pályára.

Várható kezdők:

Bologna: (4-3-3) Viviano - Garics, Portanova, Britos, Cherubin - Perez, Radovanovic, Ekdal - Buscé, Meggiorini, Di Vaio

Sérült: Esposito, Mudingayi

Eltiltott: -

Lecce: (4-3-2-1) Rosati - Rispoli, Gustavo, Giuliatto, Mesbah - Munari, Giacomazzi, Vives - Piatti, Di Michele - Corvia

Sérült: Reginiussen, Fabiano

Eltiltott: Olivera 

 

Inter (2) - Brescia (16) - 20:45 - Stadio Giusseppe Meazza, Milano

A hétközi Londonban elszenvedett BL fiaskót kiheverve az Inter nagy reményekkel vág neki a Brescia elleni összecsapásnak. Igaz, rengeteg játékosára nem számíthat Benítez sérülés miatt, de csak a győzelemre tudnak gondolni a milánói szurkolók. Pláne annak tudatában, hogy a Brescia 4 forduló óta még pontot sem tudott szerezni a bajnokságban, így sima győzelmet várhatunk a Nerazzurróktól.

Ha ez megvan, valószínűleg egy napra megugrik a Rómáért szorítók száma, legalábbis Milánóban, hiszen vasárnap a listavezető Lazio ellen lépnek pályára a Giallorossók.

Várható kezdők:

Inter: (4-2-3-1) Castellazzi - Maicon, Lucio, Samuel, Santon - Zanetti, Chivu - Eto'o, Sneijder, Pandev - Milito

Sérült: Muntari, Stankovic, Mariga, Motta, Suazo, Cambiasso, J. Cesar

Eltiltott: -

Brescia: (4-3-2-1) Arcari - Berardi, Zebina, Martinez, Dellamano - Hetemaj, Cordova, Vass - Diamanti, Kone - Caracciolo

Sérült: Mareco, Sereni

Eltiltott: -

1 komment

Címkék: inter serie a bologna lecce 10.forduló brescia

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr472427251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.11.06. 21:10:32

Hohó! Vezet a Brescia Caracciolo góljával. Vass Ádám, (aki egyébként Juve drukker!=) csak a kispadon kapott helyet.
süti beállítások módosítása