Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Juventus visszaköveteli az elvett bajnoki címeket

2010.10.27. 21:28 lupetto

"Nem várt fordulat" calciopoli ügyben; a Juventus labdarúgócsapatának vezetősége várhatóan visszaköveteli az egyesülettől elvett 2005-ös, illetve 2006-os olasz bajnoki címet.

 

A torinói alakulatot – a bajnoki címek megfosztása mellett – 2006 nyarán a másodosztályba száműzték, mivel bebizonyosodott, hogy Luciano Moggi, a klub akkori főigazgatójának beleszólása volt, hogy mely bírók működjenek közre a torinói klub meccsein.

A botrányban az AC Milan, a Lazio és a Fiorentina is érintve volt, a 2005-ös bajnoki címet így végül nem osztották ki, míg a 2006-osat az Internazionale kapta meg. Időközben nápolyi nyomozók kiderítették, hogy az Inter is érintett lehetett a bundaügyben, a meghallgatások , immáron hónapok óta, folyamatosan zajlanak.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus egyéb milan inter fiorentina

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr732403866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása