Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Lazio-Cagliari, hangoljunk!

2010.10.24. 14:02 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

A feladat teljesítése a mai napon nem tűnik teljesíthetetlennek, de pontosan az ilyen banánhéjakon lehet elcsúszni. A szárdok az utolsó 5 meccsükön nem nyertek, viszont a legutóbbi két Lazio vendéglátás alkalmával igen. Mégis, egy akármilyen bajnokságban a listavezető és a 17. helyezett meccse nem ígér alapjáraton túl sok izgalmat. Reménykedjünk tehát az izgalommentességben. A következőkben csak a szokásos következik, talán nem túl hosszan, mivel egy hétvégi összejövetelből éppen most érkeztem meg, de a szándékot díjazzátok.

A Bariban látott, elég bátornak mondható 4-2-3-1 helyett ma szinte bizonyos, hogy Reja a 4-3-1-2 formációt fogja választani. Bár vannak rá források, hogy a két támadó egyikeként Rocchit fogjuk látni már a meccs elején is, de ez nem igaz, a megszokott módon Zarate és Floccari fogja keseríteni a Cagliari életét. Meghni és Cavanda kivételével mindenki egészséges és kész a játékra.

Szárd részről biztos hogy nem játszhat Ragatzu, Pizano és Conti, viszont Aquafresca és Matri harca kész! Előbbi lehet csak a padon kezd. Lentebb láthatjátok majd a kezdőket, amiből megállapítható, hogy Reja semmit sem változtatott a csapaton. Ezek ugyanazok a játékosok, akiknek köszönhető az eddigi menetelés és sérülés sem nehezíti az életet. Kár tagadni viszont, hogy egy-egy ilyen meccs, mint a mostani, magában rejti az elbénázás lehetőségét, illetve azt, hogy kárörvendően tudjanak nevetni az ellendrukkerek. Bízzunk erősen a csapatban, forza Lazio!

LAZIO (4-3-1-2): 86 Muslera; 2 Lichtsteiner, 20 Biava, 3 Dias, 26 Radu; 32 Brocchi, 24 Ledesma, 6 Mauri; 8 Hernanes; 22 Floccari, 10 Zarate. Cserék: (12 Berni, 13 Stendardo, 14 Garrido, 11 Matuzalem, 23 Bresciano, 17 Foggia, 9 Rocchi) Vezetőedző: Reja

Sérültek: Meghni, Cavanda
Eltiltott: nincs

CAGLIARI (4-3-2-1): 1 Agazzi; 24 Perico, 21 Canini, 13 Astori, 31 Agostini; 8 Biondini, 4 Nainggolan, 10 Lazzari; 7 Cossu, 23 Pinardi; 32 Matri. Cserék: (25 Pelizzoli, 2 Biasi, 3 Ariaudo, 16 Sivakov, 9 Acquafresca, 18 Nenè, 20 Laner) Vezetőedző: Bisoli

Sérültek: Ragatzu, Pisano, Conti
Eltiltott: nincs

Szólj hozzá!

Címkék: lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr622395054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása