Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Bologna - Juventus: Az Öreg Hölgy következő kötelező győzelme

2010.10.24. 11:07 Unimuck

A hétközi gyenge játék után most Del Neri legényei bebizonyíthatják, mindössze egy apró kisiklás történt csütörtök este Salzburgban. Ehhez első ránézésre ideális ellenfélnek tűnik a 18. helyen álló Bologna, noha még csak a szezon elején járunk, így annyira nem mérvadó a tabella. Az olasz kiscsapat annak ellenére, hogy kieső helyen áll, olyan csapatoktól lopott pontot, mint az Inter, a Roma vagy a Sampdoria. Ebből is jól látható, hogy nem egy tipikus sereghajtó csapat látja ma vendégül a Juventust. Ennek ellenére nincs mese, a három pontot el kell hozni a Stadio Renato dall'Arából. 

A Salzburg elleni 1-1-es vereséggel felérő döntetlen után, Del Neri komoly kritikát fogalmazott meg a csapattal szemben és vasszigor alatt készülhettek a hétvégi találkozóra a torinói ifjak. A bajnokságban 5. helyen álló Juvénak plusz egy indok, amiért ezt a találkozót meg kell nyerniük. Nem mellékesen olyan összecsapásokat rendeznek még ezen a hétvégén, ahol elképzelhető egy-egy pozitív végeredmény a Juve szemszögéből (Inter - Sampdoria, Napoli - Milan), így győzelmük esetén javíthatna is pár helyezést jelenlegi pozíciójukon.

Számok nyelvén a két csapatról. A legutóbbi Juve - Bologna összecsapáson 2-1-es Zebra siker született, ám egy kicsivel több mint egy éve 1-1-es döntetlent ért el a Bologna Torinóban. A Juve legutóbbi fordulóban 4-0-ra verte a Leccét magabiztos játékkal, míg a Bologna egy 4-1-es zakóba szaladt bele Palermóban.

A torinóiak várható kezdőjében semmi nagy meglepetés nincs, a hétközben sérülést szenvedő Grygera helyett De Ceglie fog pályára lépni. A cseh hátvédnek előreláthatólag 40 napot kell kihagynia. További sérültek: Buffon, Rinaudo, Traoré és Lanzafame.

A Bologna csapatánál kétségkívül a legnagyobb hiányzó Esposito lesz. A gólerős csatár sérülés miatt nem tud pályára lépni a Juventus ellen, így minden hazai támadásban a volt Juventinót, Di Liviót fogják keresni a társak.

Bologna - Juventus

2010.10.24. 15:00

Stadio Renato dall'Ara, Bologna

Várható kezdők:

Bologna: (4-3-2-1) Vivano - Garics, Portanova, Britos, Rubin - Mutarelli, Mudingayi, Casarani - Ramirez, Giménez - Di Vaio

Juventus: (4-4-2) Storari - Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Krasic, Melo, Aquilani, Marchisio - Quagliarella, Amauri

3 komment

Címkék: juventus serie a bologna

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr392394788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.10.24. 16:01:38

Félidő. Több lendület kell elől. Amauri lesérült, csereként beálló Iaquinta büntetőt hibázott, Quagliarella üres kapu helyett bolognai védőt lő... Kapják már össze magukat! Több koncentrációt!
süti beállítások módosítása