Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

BL: hazai pályán félelmetes az Inter

2010.10.21. 09:38 lupetto

 Bő fél óra alatt kiütötte ellenfelét az Inter, a Werder nullázása után az angolokkal is feltörölve a padlót, így kozmetikázva némiképp az eddigi csúfos olasz BL hetet. Zanetti már a 2.percben villant egy remek akció végén, majd a 8.percben tulajdonképpen el is dőlt a találkozó. Biabiany lépett ki egy remek labdával, a kifutó Heurelho Gomes csak szabálytalanul tudta megállítani, így jöhetett a teljesen jogos tizenegyes, megfűszerezve egy kiállítással. Eto'o biztosan lőtte be a büntetőt, 10 perc sem telt tehát még el a mérkőzésből és máris kétgólos fórban  és emberelőnyben volt a címvédő, soha rosszabb kezdést.

Rá négy percre aztán Sztankovics is betalált tovább folytatva a gálázást, miután egy testcsellel abszolút hülyét csinált örzőjéből, a 34.percben Eto'o pedig már-már megalázó mélységekbe taszította ellenfelét, négy gólos előnyhöz juttatva csapatát.

A második félidőben aztán a látványosan visszavett játék lehetőséget nyújtott a londoniaknak is az eredmény kozmetikázására és a hősiesen kűzdő vendégek balhátvédjük(!) mesterhármasával némiképp izgalmassá is tették a véghajrát. Ez a meccs azonban már az első tíz percben eldőlt, kétség sem férhetett a kék-feketék győzelméhez.

Internazionale - Tottenham Hotspurs 4-3 (4-0)

INTER(4-2-3-1): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu ( Pandev); Stankovic (Santon), Zanetti; Coutinho, Sneijder, Biabiany (Cordoba); Eto'o
 
TOTTENHAM (4-4-1-1): Gomes; Hutton, Bassong, Gallas, Assou-Ekotto; Lennon, Huddlestone, Jenas (Palacios), Bale; Modric (9' Cudicini); Crouch (Keane)
 
Játékvezető: Skomina (SLO)
 
Gólszerző: Zanetti (2.), Eto'o (11. – 11-esből, 35.), Sztankovics (14.), ill. Bale (52., 90., 91.)
 

Szólj hozzá!

Címkék: bl inter tottenham bajnokok ligája

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr142387890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása