Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Bajnokok Ligája : a keddi két mérkőzés góljai

2010.09.29. 08:30 _azzurri

 A forduló legszebb góljainak egyikével győzött a Roma, miközben a Kolozsvár is két hatalmas kapufával tette le névjegyét. Az este másik mérkőzésén a korábbi klubjához visszatért Ibrahimovics találata jópár elszórakozott helyzet mellett végül egy pontot ért a vörös-feketéknek.

Hajtás után a két találkozó góljai, legnagyobb helyzetei;

 

Roma-Cluj 2-1 
G.:  Mexes 69., Borriello 71., illetve   Rada 78.(C)
 
Roma: Lobont; Cicinho (Cassetti 63.), Mexes, N. Burdisso, Castellini; Menez (Adriano 46.), Pizarro, De Rossi, Perrotta; Totti, Vucinic ( Borriello 63.)
 
Cluj: Nuno Claro; Panin, Alcantara, Cadù, Rada; Dica, Kivuvu, Edimar (Konè 68.), Juan Culio; Hora (De Zerbi 86.); Traorè (Bjelanovic 82.)
 
Játékvezető: Eriksson (svéd) 
 
Sárga lap: Dica (C)
 

Ajax-Milan 1-1 
G.: El Hamdaoui 24., illetve Ibrahimovic 37.
 
Milan: Abbiati, Zambrotta, Nesta, Tiago Silva, Antonini, Gattuso, Pirlo, Flamini (Boateng 51.), Seedorf (Abate 85.), Robinho (Inzaghi 85.), Ibrahimovic
 
Ajax: Stekelenburg, Van der Wiel, Vertonghen, Alderweireld, Anita (Sulejmani 38.) Enoh, De Jong, De Zeeuw (Lindgren 80.), Suarez, El Hamdaoui, Emanuelson
 
Játékvezető: Brych (német) 
 
Sárga lap: Robinho, Flamini, Zambrotta, Gattuso e Antonini (M), Enoh (A)

3 komment

Címkék: ajax roma bajnokok ligája összefoglaló milan cluj gólok

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr482331388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2010.09.29. 08:37:48

Borriello félelmetes néha. Ranieri pedig úgy tűnik megint jól cserélt. Vagy rossz kezdőket rak össze, nézőpont kérdése

Unimuck 2010.09.29. 09:10:16

Borriello gólja parádés volt! Tavaly a Milanba is lőtt egy hasonló gólt.
Milannál meg édes kevés lesz, ha csak Zlatan tud gólt lőni.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.09.29. 11:35:23

Borriello gólja tényleg nagyon ott volt, de kellett hozzá De Rossi negyvenöt méteres pazar gólpassza is.

A szakadozó streamek miatt csak felébe-harmadába láttam a meccset, ezért posztot most nem írnék, de néhány megjegyzésem volna.

Az összefoglaló alapján lehet azt gondolni a két kapufa miatt, hogy jókor szerencséje volt a Romának. Viszont tizenkilenc kapura lövésből, tízszer találtunk kaput és a román kapusnak is volt vagy három óriási bravúrja.

Nehezen értettem, hogy Ranieri miért cserélte le a jól játszó Menezt a szünetben Adrianora. (Amúgy olyan rossz nem volt a brazil). Úgy nézem Ranieri elkezd rotálgatni Cicinhot is jó rég láttuk már a kezdő csapatban, Mexes is megkapta lehetőséget, még gólt is lőtt. A csatárokkal is próbál sakkozni az öreg. Tottihoz nem mer nyúlni, de mellé, hol Vucsot, hol Borriellot rakja. Csereként meg Baptista és Adriano is kapott már perceket.
süti beállítások módosítása