Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Milan - Auxerre : a középpálya életre kelt

2010.09.16. 10:09 lupetto

 Viszonylag ritkán tesz boldoggá Ambrosini sérülése, de ezúttal bármennyire sajnálom is Massimót, a legjobbkor kellett elhagyja a pályát. Boateng jött, látott és győzelembe vitte a csapatot. Persze, kellett ehhez Ibra duplája és Ronaldinho klasszisa is, de a szerda este leginkább a ghánairól szólt és marad emlékezetes. Színt, erőt és dinamizmust vitt a középpályájába, olyan sebességbe kapcsolva az együttest, amihez hasonlót évek óta nem láthattunk Milánóban. Ha még néha-néha Pirlót is ki lehetne váltani Flaminivel, egész bíztató szezon elé nézhetnénk.

A védelem ellenben időnként továbbra is kifejezetten instabil és bár kényszer szülte a Nesta-Thiago Silva tengely megbontását, az már most látszik, Allegri nem variálhat az idény során, bármelyikük kiesése nagyon komoly zavart okoz.

Kellemes meglepetés volt viszont ismét Zambrotta és Antonini játéka, a két szélen rengeteget képesek hozzátenni az előre játékban, miközben hátul is nagyjából hiba nélkül lehoznak 90 perceket.

A csoport másik meccsén a Real simán verte az Ajaxszot, a hollandok játékát látván bőven begyűjthető a három pont két hét múlva Amszterdamban.

Milan-Auxerre 2-0

Milan (4-3-3): Abbiati, Zambrotta, Nesta, Bonera, Antonini (69' Abate), Ambrosini (15' Boateng), Pirlo, Seedorf, Pato (54' Robinho), Ibrahimovic, Ronaldinho

Edző:Allegri.

Auxerre (4-4-2): Sorin, Hengbart, Coulibaly, Mignot, Grichting, Oliech, Pedretti, Ndinga, Langil (80' Chafni), Birsa 5 (73' Le Tallec), Jelen

Edző: Fernandez.

Játékvezető: Balaj (román)
Gólszerző: Ibrahimovic 66., 69.
Szögletarány: 8-3 Milan
Sárga lap: Grichting, Zambrotta, Seedorf
Nézőszám: 69.317

Szólj hozzá!

Címkék: milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr662299884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása