Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A hétvége játékosa

2010.09.02. 15:00 lupetto

Olyan átlag kéthavonta mindenki hajlamos elsütni legalább egyszer Milánóba szerződése óta (élén Berlusconival), hogy Ronaldinho most aztán tényleg ismét régi formájában tündököl, lerázta magáról rátapadt zsírjait és nézd csak nézd, ilyen csel, esernyő, parasztkör, látod, jobb mint volt valaha..

Aztán persze néhány héten belül mindig kiderül, hogy sajnos ez már csak Leccék és Siénák ellen ül, két egymást követő meccsen, meg még úgysem, ha csak e két csapat váltogatná egymást egész idényben, de azért ne legyünk igazságtalanok, amikor 'Dinho villant, az még mindig a legnagyobb esemény az egész futballcirkuszban (gyönyörű szó).

Így volt ez most hétvégén is, az újonc ellen olyan 90 perces showt produkált a brazil, hogy egyből neki is adtuk a hét játékosa címet. Video a legszebb cselekből és minden másból alant, kísérje taps minden mozzanatát;

3 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr782266821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.09.02. 15:07:55

és Giovinco? :P gólpassz, kapufa, a goal.com-on a meccs emberének választották a szakírók és az olvasók is (vagy Antonioli, vagy Viviano :P)

lupetto 2010.09.02. 15:36:45

@madcows: ez azt hiszem a Juventus szurkolók örök fétise marad.Igen, nagyon ügyes volt Gio, nagy tehetség és ha így folytatja Messin is túlszárnyal majd :)
jó volt egyébként tényleg, főleg a gólpassza, de Dinho most ütött mindenkit szerintem

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.09.02. 16:04:41

@lupetto: Dinnyétõl meg láttunk ilyet tavaly már párszor :P most akkor újra a régi lesz, megnyer még két aranylabdát, hat ezüstöt, meg 8 bronzot (csak húzlak :P)
amúgy elfogulatlanul: Antonioli
süti beállítások módosítása