Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Akik miatt a következő idényben érdemes lesz a képernyőre tapadni

2010.08.03. 14:11 lupetto

 Telis tele a Serie A potenciális, vagy már idáig is csillogó-villogó youtube sztárokkal, akik megrázva magukat képesek bármelyik jobban sikerült 90 percükkel hosszú évekig milliókat ültetni klubjuk következő mérkőzései elé. Azt persze már Rivaldo óta tudjuk, hogy a más ligákból érkezett sztárok Olaszországban könnyen közröhej tárgyává válhatnak az egész olasz focit megfertőző taktikai felkészítés csúcsrajáratása okán, de az út nem egyirányú, aki néhány hónap (szezon) alatt képes alkalmazkodni a speciális elvárásokhoz, könnyen az aranylabda díjátadójáig repítheti magát.

A következő szezonra 5 olyan játékost tippelünk, kiknek nevétől hangos lesz a sajtó. Olyan játékosokat, akik nem csak néhány látványosabb csellel, hanem egész éves teljesítményükkel csapatuk Gandalfjai lesznek, s lendületükkel hátukon viszik majd klubjukat. Van köztük olyan, aki ezidáig is brillírozott már, de találtok olyat is, aki talán némi meglepetésre került ezúttal kiválasztásra.

S persze adott a kérdés is;

A Ti listátok kikből állna össze?

1. Javier Pastore

A mindössze 21 éves játékos már tavaly is a fél világ érdeklődését felkeltette Palermóban mutatott játékával, de az igazi nagy dobása az idei év lehet. Maradona kezei alatt nyáron megjárta a világbajnokságot, s pár héten belül az Európa Ligában is bizonyíthat. Garancia a szicíliaiak újabb eredményes évére.

 

2. Jeremy Menez

Szupertehetségnek beharangozva érkezett, aztán néhány hónap után kis híján a szurkolók kergették vissza saját falujáig, elsősorban távolról sugárzó flegmasága miatt. Ranieri keze alatt azonban szép lassan francia kisasszonyból római harcossá érett és amit az utóbbi hetek felkészülési mérkőzésein már meg-megvillantott, az minden romanista számára egy kisebb orgazmussal ért fel. Ha halad tovább a megkezdett úton, még Totti lassú leépülését is képes lehet feledtetni.

 

3. Diego

Úgy kezdett 2009-ben, ahogyan azt minden juventino remélte, aztán úgy folytatta, ahogyan azt minden interista. A lehetőség benne van, talán előző szezonban csak a megfelelő társak, na meg persze egy bármilyen szinten felkészített edző hiányoztak. Az idei év mindenképp az ő nagy berobbanásáról is szólhat, legalább egy serleg magasba emelésével.

4. Wesley Sneijder

Őt kell talán legkevésbé magyarázni. A 2010-es év aranylabdása, s ha képes lesz megközelítőleg olyan szezont produkiálni, mint az ezt megelőző, nevéhez hozzá is ragaszthatjuk a "minden idők legjobb milánói igazolása" jelzőt.

5. Antonio Cassano

Jópár év kitérő után újra a csúcs közelében. Most végre megvillanthatja mindenki előtt miért is hibázott Lippi akkorát mellőzésével. Újra a válogatottban, újra a Bajnokok Ligájában, ha hozza, amit tőle várunk, következő nyáron ismét a fél világ a kegyeiért verseng majd. Eltékozolt évei ellenére, még mindig az olasz labdarúgás legnagyobb reménysége.

5 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr152195768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.03. 15:07:46

Diegonak en is nagyon nagy szezont josolok, valamit mar megvillantott a felkeszulesi meccseken, a Lyon ellen klasszis szinten jatszott, volt az a hatalmas atemeles, meg a rabonaval az a hatalmas inditas Pasquatonak

elobbirol itt:
www.youtube.com/watch?v=zWV7gKRMOCU
utobbirol itt, tessek nezni a lassitasnal Diego mozdulatat:
www.youtube.com/watch?v=kYmzUdSoM5U

popp · http://koncertblog.com/ 2010.08.03. 15:19:20

Kábé ezeket mondtam volna én is ha ötöt kellene. Nagyon remélem, hogy Menez idén végre tényleg elkapja. Ha tavaszi Udinese elleni tudná közelíteni folyamatosan, az nagy lenne. www.youtube.com/watch?v=HMb0F4ZLvZk.

A Cagliaris Jedára is fölhívnám a figyelmet és Ronaldinho vagy Pato is mutathat még ezt-azt. A Napoliból Quaglirella idén is fog vágni néhány formás gólt és Di Natele miatt továbbra is érdemes lesz Udinese meccsre kapcsolni.

Unimuck 2010.08.03. 17:48:52

Csak a Diego:) Plusz Lanzafame felkészülési meccseken elég sokat játszott, lehet ő is meglepetést fog okozni.

lupetto 2010.08.04. 08:53:04

Közben bemutatták Nápolyban Cavanit is;
www.youtube.com/watch?v=a-a-P0HcAqQ
Dossena durva gólt lőtt, jó lesz ez a csapat jövőre, simán meg lehet a 4.hely
süti beállítások módosítása