Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Galliani: A Milan lezárta a nyári igazolásokat! Ezek szerint Aquilani lett volna MR. X?!

2011.08.31. 12:30 Unimuck

"A Milan számára az átigazolási szezon véget ért. Ezt említettem az elmúlt néhány napban és most is csak alátámasztani tudom. Teljes a keretünk." - nyilatkozta Adriano Galliani a Gazzetta dello Sport-nak, vagyis mindez annyit jelent, hogy az egész nyáron az őrületbe kergetett Milan drukkerek Mr. X-e nem más, mint a Rossoneri utolsó szerzeménye, Alberto Aquilani.. Az az Aquilani, aki bár kitűnő játékos, de ne feledjük az utóbbi hetek során sem a Juventusnak, sem pedig a Liverpoolnak nem kellett.

Bár a Milan nagyon is jól kezdte az igazolási szezont, hiszen ingyen érkezett a csapathoz Philippe Mexes, Taye Taiwo valamint a Rossoneri tulajdonába került a jövő nagy tehetsége, Stephan El-Shaarawy is, mégis az egész nyáron futtatott, számtalanszor lenyilatkozott misztikus Mr. X csaknem érkezett meg a San Siroba.

De ki lehetett vajon a titokzatos idegen, kinek érkezésére a Milan felépítette teljes nyári kampányát? Mert az minden bizonnyal nem Aquilani volt. Talán a végül a Barcába visszatérő Fabregas? Vagy a Copa Americán (le)szereplő Ganso? Vagy esetleg a Bayern középpályása Schweinsteiger?

Elképzelhető, hogy ezt már sosem tudjuk meg, vagy esetleg télen mégis?

Ti mit gondoltok?

2 komment

Címkék: milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr793191198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tamasadi 2011.08.31. 13:56:58

én az utolsó pillanatig reménykedem abban, hogy a kopasz csak terel és már elő van készítve vmi nagyobb igazolás. azért egy elég sérülékeny Aquilanival és egy tini El-Shaarawyval nem biztos hogy neki kéne vágni az idénynek. legalábbis akkor nem, ha a bl-ről is álmodozunk.

il_ 2011.08.31. 15:11:21

Szerintem először Ganso, aztán meg Montolivo volt a célpont, csak a tavalyi trükközések után mindkét csapat résen volt és nem hagyta, h a Milan áron alul jusson játékoshoz. Mivel pénze meg nincs Gallianinak, így maradt Aquilani, aki kitűnő játékos ugyan, de max egy fél x
süti beállítások módosítása