Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Stekelenburg a Roma új kapusa - Hivatalos

2011.07.31. 14:00 Unimuck

Hosszú huzavona után végül megállapodásra jutott az Ajax és a Roma Maarten Stekelburg átigazolásáról. A holland válogatott hálóőr tegnap Rómában, a Gemelli klinikán orvosi vizsgálaton esett át, majd aláírta 4 éves szerződését a Giallorossival. Egyelőre a hivatalos vételárat egyik klub sem tette nyilvánossá, de vélhetően a korábbi híreknek megfelelően, 6 millió € körüli összegért válthatott klubot a 28 éves hálóőr. Stekelenburg 2002 óta őrizte az Ajax kapuját, ezidő alatt három bajnoki címet, három holland kupát és négy Johan Cruyff trófeát nyert.

2 komment

Címkék: roma stekelenburg mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr283113753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.07.31. 17:57:16

"Hosszú huzavona után" Én is így kezdtem a cikkem:D:D. Jó kapus, örülök!!

Unimuck 2011.07.31. 23:02:25

@Zsozsomessi: Nyögvenyelősen mennek ezek az igazolások. Remélem azért a Roma belehúz még a végére, mert bár jó a fiatalítás, de így egy-két évre kiszállnak a nagyok versenyéből. Nagyon kell még egy klasszis belső védő és még akkor se mondanám, hogy a tavalyi kerethez képest előreléptek volna. Meglátjuk Luis Enrique mit tud hozzátenni, sok fog múlni rajta is.
süti beállítások módosítása