Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pazzini Toni bosszantására találta ki az azóta védjegyévé vált gólörömét

2011.05.07. 09:50 Unimuck

Az Inter támadója, Giampaolo Pazzini egykori csapata, a Fiorentina ellen lép pályára vasárnap a Giusseppe Meazza stadionban. A télen Milánóba költözött csatár szép emlékeket őriz firenzei éveiről és biztos abban, hogy érzelembús találkozó vár rá. Pazzini a gólörömének mivoltját is feltárta, mellyel Luca Toni ünneplését akarta kifigurázni.

"Óriási érzelmek közepette fogok pályára lépni a Fiorentina ellen, ám a futballban mindenkit a saját útját járja és amint a játékvezető belefúj a sípjába, csak az előttem álló feladatra fogok koncentrálni." - kezdte mondandóját Pazzini, aki 2005-től 2009 januárjáig a Fiorentina játékosa volt. 

Il Pazzo gólöröme már védjegyévé vált, ahogy a kezét arca elő tartva a szemeire mutat.

"Ez még Firenzéből indult Tonival. Ő azt találta ki, hogy a kezét a füléhez teszi én pedig emiatt a szemhez mutatok, ezzel egyfajta gúnyt űzve egymásból szép, barátságos módon." - mesélte ünneplésének történetét az Inter támadója. 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus inter toni pazzini

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr542884376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása