Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mexés : 3 hét eltiltás a semmiért

2010.09.23. 14:59 _azzurri

A francia szabályosan szerelt, ráadásul a büntetőterületen kívül. Jutalma kiállítás, tizenegyes és három hét eltiltás. Közben a Roma több jogos büntetőt is reklamál. Sensiék szégyenteljes bírói csalásról beszélnek, Zamparini múlt heti kirohanását követően egyre inkább forr a levegő a Serie A-ban.

Videók hajtás után.

Mexés becsúszása 1-0-nál a 64.percben;

Majd a Mediaset műsorában 7 perces összeállítás a vitatott esetekről.

Az ág is húzza tehát a rómaiakat, nem elég hogy borzalmas formában az együttes, még játékvezetői hibák is nehezítik a gödörből való kikecmergést.

Hétvégén ráadásul Roma - Inter (mely csak még pikánsabbá teszi a 3 hét eltiltást), ami az utóbbi évek találkozóiból kiindulva bőven tartogathat a fővárosiak számára hasonló bírói tévedéseket.

Jogos a klubvezetők felháborodása? A calciopoli ellenére továbbra is a háttérből irányítana néhány befolyásos érdekcsoport? Vagy csak a vesztesek keserű picsogása mindez és mindenféle összesküvés nélkül is egyszerűen előforulnak néha bírói tévedések?

Kiváncsiak vagyunk ti hogy látjátok.

-l

3 komment

Címkék: roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr952318116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulver 2010.09.23. 17:24:02

Hogy is látom?
Két oldala van az éremnek.
Egyrészt mocskos csalók, mindenki a szeretett csapat ellen van, már 6-8 ponttal több lehetne, ha nem ellenünk fújnának ezek a byronmorenók.
Másrészt nézzünk már magunkba és mondjuk ki, hogy a játék, amit bemutatunk az nem az a szint, amekkora szája volt mindenkinek (pl a hírek, hogy Adriano inkább BL-t vagy bajnokságot szeretne-e nyerni).
Az igazolások közül Borriello nem tűnik rossznak, Simpliciót én még nem láttam játszani, nem tudom miért, talán De Rossi helyettesítésére egy Brescia ellen befért volna, vagy ha nem, akkor minek vettük, ki ellen fog játszani?
Adriano egyelőre egy két rossz passzon meg lövésen kívül nem mutatott sokat, de nem írnám le végleg, lehet még valami a dologból, csak nagy alázat kell (az akarás legalább megvolt tegnap), Burdisso Jr. már bizonyított, nem ő lesz az új Nesta, de pótléknak szerintem elmegy (ha visszagondolunk Loria szintjére, akkor ez előrelépés), Burdisso Sr. egyértelmű erősítés, még akkor is, ha néha elmegy rajta egy-egy meccs, olyan, mint Mexes (bár tudjuk, hogy az nem volt tizi+kiállítás - tegnap a stream alapján én meg voltam győződve, hogy szabálytalan volt, de kívül).
Vucsinicsre nagy szükség lenne, gyakorlatilag tőle lehetne javulást várni előrejáték tekintetében (Borriello hozza a gólokat, Adriano kérdőjel), Menez pedig szemmel láthatóan nem alkalmas hordani a terhet egyelőre, amit Ranieri rárak, mind verbálisan, mind szerkezetben a pályán. Kicsit olyan nekem, mint Giovinco volt a Juvéban, hogy jó játékos, de nem annyira jó, amennyire várják tőle.
És még Totti - már tavaly sem voltam teljesen elégedett sem a játékával, sem a hozzáállásával, most pedig be kell ismernünk, Totti kiöregedett. Félelmetes dolgokat tud a labdával, de már nem tartja meg a fellőtt labdákat és nem játssza ki három ellenfél közül pontosan, az eddiginél is többet reklamál és folyton elszáll az agya és néha alattomos. Valljuk be őszintén, hogy régóta nem játszik jól, pláne nem folyamatosan jól.
Széleken lyukas a csapat, ha nincs Riise, akkor gond van, másik szélen Cassetti nem (mindig) BL szint. Rosi nem válik be egyelőre, Cicinho jó, de csak előrefelé.
Ehhez még hozzá kell adnunk, hogy Ranieri sem hozza a legjobb formáját, néha túltaktikázza (vs Bayern), néha elcseréli.
Azonban mégiscsak ez az AS Roma, ami a világ legjobb csapata, és tök egyértelmű, hogy bajnok lesz, az első lépést hétvégén fogja megtenni, amikor is 2-1-re legyőzi az Intert.
Most kezdődik csak a bajnokság.

lupetto 2010.09.23. 18:35:02

@ulver: nehéz lenne vitatkozni veled bármiben is, a legszomorúbb pedig mindenben talán az , h Tottival kacsolatban sajnos tényleg ideje kimondanunk, h jobban hátráltat, mint amennyire hasznára van a csapatnak.
Ettől függetlenül biztos vagyok benne, h továbbra is le van osztva sok minden a háttérben és itt most nem egy Roma ellenes összeesküvésről beszélek, hanem hogy Olaszországban hatványozottan is igaz az "erősebb kutya baszik" elve és ez olyan privilégiumokat biztosít a 3 nagynak, h egyszerűen szinte lehetetlen más csapatoknak scudettót, de főleg scudettókat nyernie. És ez független a tegnapi meccsen tapasztaltaktól, az lehet simán egy félrenézett jelenet következménye.
Ami korábban évekig a Juve volt, az bukása óta az Inter, miközben minden segítséget megkap a Milan is, ilyen ítéletek elképzelhetetlenek bármelyikőjük ellen is. És ami az egészben egyedül visszacsap az az amikor ezek az együttesek kilépnek Európába és aztán döbbenten pislognak a más elbánáshoz szokott sztárjaik a pályán, h nincs meg az a kis plusz, ami bőven elég ilyen szintű csapatoknak,h a maguk javára fordítsanak sorsdöntő pillanatokat

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.09.23. 18:44:44

Nagyrészt egyetértek veletek, azzal együtt, hogy valódi összeesküvés valóban nincs, egyszerűen csak balfasz és időnként részrehajló bírók.
Nevetséges ez a három hét.
süti beállítások módosítása