Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Kimért játékkal győzött az Azzurri Feröer-szigetek ellen

2011.09.03. 09:00 Unimuck

Nem erőltette meg magát túlságosan az olasz labdarúgó válogatott a zord időjárásban lejátszott Feröer-szigeteki találkozón, mégis bő tíz perc elteltével már a taljánoknál volt az előny. Pirlo ugratta ki remekül az ellenfél büntetőterületére bemozgó Cassanot, aki mellel átvette a labdát, majd kis szerencsével túljutva a házigazdák hálóőrén, a kapuba gurított a játékszert. A vezetés megszerzése túlságosan is megnyugtatta Prandelli együttesét, az első félidő derekán a hazaiak egy kapufával vétették észre magukat. A fordulás után már igazi ziccerig nem jutott az olasz gárda, inkább csak távoli lövésekkel veszélyeztetett, míg a 70.percben a lelkes hazaiak egy kontra végén ismét a kapufát találták telibe. A győzelmet még ha nyögvenyelősen is, de kiizzadta az Azzurri. Olasz szempontból az este legnagyobb pozitívuma az jelenthette, hogy Szlovénia hazai pályán elbukott Észtországgal szemben, így a Squadra már 8 pontos előnnyel várhatja a keddi, szlovénok elleni találkozóját.

 

FERÖER-SZIGETEK 0-1 OLASZORSZÁG

G.: Cassano (11')

Feröer-szigetek: Torgard; Naes, Baldvisson, Gregersen, Davidsen; Udsen, Danielsen, Olsen, Holst, Benjaminsen; Edmundsson

Olaszország: Buffon; Maggio, Ranocchia, Chiellini, Criscito; Thiago Motta (Aquilani 73'), Pirlo, De Rossi; Montolivo; Cassano (Balotelli 85'), Rossi (Pazzini 59')

Szólj hozzá!

Címkék: squadra azzurra

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr673199150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása