Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Moratti: Sneijder megtartása óriási fegyvertény

2011.09.02. 08:45 Unimuck

Miután augusztus utolsó napjával bezárult a nyári átigazolási időszak Európa legtöbb bajnokságában, így az olaszban is, biztossá vált, hogy Wesley Sneijder nem hagyja el Milánót és a jövőben is az Inter csapatát fogja erősíti. A fekete-kék csapat első embere, Massimo Moratti boldogan nyilatkozott a holland karmesterről és kijelentett, hatalmas sikernek tartja Sneijder megtartását.

"Azt akartuk, hogy Sneijder velünk maradjon, hiszen ő egy elsőosztályú játékos. Nagyon keresett volt a nyár folyamán, de amikor olvasta a vele kapcsolatos pletykákat az újságokban, mindig közölte velem, hogy maradni szeretne. Remekül viselkedett és a csapat is sokkal magabiztosabb vele. Örülök, hogy végül nálunk maradt." - mondta Moratti, aki Sneijder megtartása mellett az utolsó pillanatban még Zarateval erősítette meg a Nerazzurri támadószekcióját.

1 komment

Címkék: sneijder inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr493196211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása