Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Újra teljes a káosz Palermóban - Zamparini ezúttal Piolit rúgta ki a csapattól

2011.09.01. 10:54 lupetto

 Még el sem kezdődött a bajnokság, máris megvált júniusban kinevezett trénerétől a Palermo Presidentéje. Stefano Pioli bűne, - Zamparini megítélése alapján - hogy három hónapnyi munka után sem tart sehol a csapatépítéssel és a játékosok fizikális állapota sem megfelelő.

Az idényenként több edzőt is bedaráló elnök nyilvánosan visszasírta a nemrég menesztett Delio Rossit, majd miután az visszautasította ajánlatát, kinevezte az utánpótlás csapat edzőjét, Devis Mangiát a felnőtt együttes élére.

A rosaneri újabb edzőkérdése tökéletesen illeszkedik a szicíliaiak nyarába, az elnök szinte minden épkézláb játékosától megvált az utóbbi hónapok során, erősítésekre ellenben nem szánt számottevő összeget. Nem is csoda, hogy a csapat szurkolói tiltakozásba kezdtek a csapat körül zajló káosz miatt.

Szólj hozzá!

Címkék: palermo mercato zamparini pioli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr303194977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása