Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Néhány további érdekes transzfer az utolsó napról

2011.09.01. 09:16 lupetto

 Lehetetlen felsorolni mindenkit, aki klubot váltott a mercato utolsó órái alatt (erre itt van a goal.com/it kitűnő listája), de néhány transzfer azért még mindenképp egy-egy külön szót kíván. Lássuk a nagy nevek árnyékában milyen egyéb érdekesebb üzletek köttettek.

Támadót igazolt a Fiorentina! A violák a Velez Sarsfield uruguayi csatárával, Santiago Silvával erősítettek. A Nocerinótól az utolsó pillanatokban megváló Palermo 3 játékost is szerződtetett, a szicíliaiak megszerezték Barreto, Alvarez és Francesco della Rocca játékjogát.

Alaposan beleerősített a hajrában az Atalanta. A nerazzurri a Romából kölcsönbe érkező Brighi mellett begyűjtötte Cigarini skalpját is.

Szintén kölcsönjátékost szerződtetett a Parma. A sárga-kékekhez Sergio Floccari érkezett a Laziótól.

Nem ő az egyetlen azonban (Zarate mellett természetesen) akitől az utolsó pillatokban megvált a Biancoceleste, Pasquale Foggia a következő szezont a Sampdoria színeiben tölti majd.

A Bologna nagy nehézségek árán, de végül csak begyűjtötte a Bresciától Kone kártyáit, míg a Cesenához Ghezzal és a horvát Marko Livaja érkezett.

A Genoa végül megtartotta Palaciót és résztulajdont szerzett Viviano kapcsán, cserébe azonban megvált Kucka játékjogának 50%-ától. A Griffone két játékossal igyekezett tovább erősíteni keretét, Andrea Caracciolo és Jean Chera is a kikötővárosban folytatja pályafutását.

A Juve két fiatalját is kiszórta kölcsönbe a Leccéhez, név szerint Pasquatót és Giandonatót. A déliek ráadásul megszerezték hasonló mód Oddót is a Milantól, így egész komoly mozgásba lendültek a nyár utolsó napján.

A Napoli miután eladta Victor Ruizt a Valenciának, gyorsan bevásárolt Ignacio Fideleffel és Gabriel Chávezzel. Mindeközben a Siena Pablo Gonzalezzel és Milan Milanoviccsal (mindkettő Palermótól kölcsönbe) turbózta tovább magát a következő szezonra.

Eseménydús nap áll mögöttünk.

Szólj hozzá!

Címkék: mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr53194732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása