Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Galliani: Mr.X nálunk, Mr.Y azonban Madridban maradt

2011.09.01. 15:30 lupetto

 Adriano Galliani a piac zárása után a Milan körüli nyári történésekről mesélt, a nyilvánosság elé tárva Nocerino megszerzésének részleteit, illetve kitérve a rejtélyes Mr.X-re és Y-ra is;

"Tegnap az irodámban voltam, amikor valaki beszélt nekem erről a lehetőségről. Azonnal a hotelbe siettem, senki még csak nem  is látta, hogy megérkeztem. Nem számítottam én sem e fordulatra, de a lehetőség adta magát." - tette hozzá Fester a Nocerino-üzlet kapcsán, magyarázva korábbi szavait, melyekben az átigazolási szezont lezártnak tekintette.

Majd kitért Mr X. és Y történetére is.

"Mr X. a miénk, ő nem más, mint Alberto Aquilani. Mr Y, aki egy külföldi játékos, azonban Madridban maradt."

A Rossonerit a nyár során több madridi játékossal is szóba hozták, a két leginkább érintett név az exmilanista Kaká és Diarra voltak.

Az elmaradt titokzatos igazolás ellenére a klub szurkolóinak azért nincs okuk különösebb panaszra, hiszen Aquilani és Nocerino mellett Mexés, Taiwo és El Shaarawy is a klubhoz került, ráadásul minimális összegekért cserébe.

(rossoneriblog.com)

3 komment

Címkék: milan real madrid nocerino aquilani mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr923195612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2011.09.01. 16:05:13

Galliani végigmatekozta a nyarat az x, y-okkal, melynek eredménye a Poolban és a Juvéban is megbukó Aquilani lett. :) Ennek a bugyuta elnevezések is csak jó marketingfogások voltak, mert mindenki kíváncsian várta, hogy ugyan ki lesz ez az "x" és "y". Senki nem figyelt volna ennyire a Milanra, ha nincsenek ezek.

LucianoDenrico 2011.09.02. 09:30:09

Hamsik lett volna a nagy fogás, csak az nem jött össze nekik! Hála istennek és De Laurentisnek :-)
süti beállítások módosítása