Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Amauri mindenkit visszautasított, hogy a Juvénál maradhasson

2011.09.01. 12:15 lupetto

  Amauri nem mozdul a Juventustól. Tüntessenek ellene a szurkolók, adja tudtára a klub, hogy nem számít rá, a játékost cseppet sem hatja meg senki és semmi, ő bizony marad Torinóban és nem szerződik más csapathoz. Mint azt ügynöke elmondta, több megkeresést is kapott a csatár, de az mindent visszadobta, mondván bizonyítani akar és meggyőzni mindenkit, ő még mindig az a játékos, akire a Bianconerinek igazán szüksége van.

Így aztán Amauri maradt a Zebrák keretében, melyben Alex Del Piero, Vincenzo Iaquinta, Mirko Vucinic, Luca Toni, Fabio Quagliarella és Alessandro Matri személyében további hat támadó található. Hogy mihez fog ennyi csatárral kezdeni a Juventus az idény során az nehezen megválaszolható. Jó eséllyel néhányukkal semmit leginkább.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus marseille amauri mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr583195107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása