Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sneijder sajnálja, de megérti Eto'o döntését

2011.08.30. 17:55 Unimuck

Wesley Sneijder bár sajnálja, egyúttal meg is érti egykori csapattársa, Samuel Eto'o döntését, miszerint a kameruni támadó rekordfizetésért, évi 20 millió €-s bérért az Anzsi Mahacskalához igazolt, mellyel magasan a világ legjobban megfizetett labdarúgójává vált.

"Megértem őt, mert már 30 éves. Megnyert már mindent, amit klubszinten meglehetett, ráadásul nem is egyszer. Az én koromban nem igazolnék Oroszországba, de Samuel döntését megtudom érteni." - mondta a holland középpályás, akit bár a nyár folyamán többször szóba hoztak a két manchesteri csapattal, bevallása szerint egyik klubbal sem tárgyalt és ezen a nyáron vélhetően már nem is fog, így az Inter szurkolói megnyugodhatnak, Eto'o után nem távozik újabb sztár szeretett klubjuktól. 

Szólj hozzá!

Címkék: sneijder etoo inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr453190121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása