Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Megszületett a megállapodás; a holland válogatott Elia a Juventusban folytatja!

2011.08.30. 08:29 lupetto

 Megegyezésre jutott a Juventus és a Hamburg együttese Elia ügyében, a 24 éves játékos így immáron biztosra vehető, a Juventusban folytatja pályafutását. A szélső Antonio Conte külön kérésére érkezik a klubhoz, vételára bónuszok nélkül 9 millió euróra rúg.

A La Gazetta dello Sport értesülései szerint a Juventus a holland válogatott megszerzése után sem tekinti lezártnak az átigazolási szezont és első ajánlata visszadobása után újabb kört fut Rhodolfo megszerzése körül. A torinóiak megtették újabb ajánlatukat, a 25 éves védő ügynöke nyilatkozata alapján a brazil klub jelenleg is értékeli a kínáltakat és hamarosan eldőlhet a játékos sorsa.

 

Közben ne feledjétek, a játék továbbra is él, azaz még 2 napotok van, hogy megnyerjétek kedvenc csapatotok sálját az azzurritól! Hogy hogyan? Katt ide a folytatásért.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus mercato elia rhodolfo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr163189817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása