Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Forlan: Köszönet Morattinak!

2011.08.29. 17:55 Unimuck

Ahogyan azt már előre jeleztük, Diego Forlan sajtótájékoztató keretein belül elbúcsúzott az Atletico Madridtól és egyúttal köszöntötte jövőbéli új csapatát, az Intert. Az uruguay-i támadó rettentően várja már az új kihívásokat és a klubváltással járó óriási lehetőségért köszönetet mondott a Nerazzurri presidentejének, Massimo Morattinak.

"Egy nagy klubhoz igazolok, ami egy óriási kihívást jelent számomra. Már beszéltem Cambiassoval és Militoval is, akiket a barátaimnak tekinthetek. Örülök, hogy a Premier League és a La Liga után a Serie A-ban is szerepelhetek. Az új csapat és az új kihívás új motivációt is ad számomra. 32 évesen nem mindenki kapja meg azt az esélyt, hogy egy nagy csapathoz igazolhasson, így szeretnék köszönetet mondni Massimo Morattinak." - nyilatkozta a sajtótájékoztatón Diego Forlan, aki még az este folyamán Milánóba repül, hogy alávesse magát a szokásos orvosi vizsgálatoknak.

Szólj hozzá!

Címkék: inter forlan mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr423188549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása